Pipirelis parašė:
Taip, dar bus reti arba ne dažnai pastebimi. Skaičiuot ar jaudintis nereikiapamenu pradžioje tik gulint ant nugaros ir jausdavau. O dabar..dabar nepagaili visom…
Kaip smagu! 🙊 Na ką, lauksime ir mes daugiau judesio 😄🙈
Pirmuosius judesius turėtumėte pajusti ne anksčiau kaip 16–22 nėštumo savaitę. Kas tai per pojūtis? Skaityti
visą straipsnįPipirelis parašė:
Taip, dar bus reti arba ne dažnai pastebimi. Skaičiuot ar jaudintis nereikiapamenu pradžioje tik gulint ant nugaros ir jausdavau. O dabar..dabar nepagaili visom…
Kaip smagu! 🙊 Na ką, lauksime ir mes daugiau judesio 😄🙈
henatuke55 parašė:
Sveikos! Galbūt jau tai praėjusios mamos galės man atsakyti į iškilusį klausimą 🙈 Mums yra 16+5 ir ypatingai šiandien (yra buvę ir prieš tai kažkiek anksčiau) ties …
Gali būrti, gali ir nebūti... kai judės mažylis, abejonių jokių nekils
dar ankstoka kažką spręsti...
henatuke55 parašė:
Sveikos! Galbūt jau tai praėjusios mamos galės man atsakyti į iškilusį klausimą 🙈 Mums yra 16+5 ir ypatingai šiandien (yra buvę ir prieš tai kažkiek anksčiau) ties …
Gali, gali🥰As pradejau jaust nuo 11os savaites- is pradziu toks kaip saratukas sukinejosi vienoj vietoj, paskui pradejo sproginet, paskui gurguliuot kaip raugintu kopustu prisivalgius🙈😂O su laiku jau prades grynai judesiukai jaustis, o paskui ir matysis🥰Tik neuzsiciklinkit, kad va vakar buvo, o siandien nera tai gal kazkas negerai🤗Nes tokiu metu tikrai ne kasdien jauciasi😊
Zauza parašė:
Gali, gali🥰As pradejau jaust nuo 11os savaites- is pradziu toks kaip saratukas sukinejosi vienoj vietoj, paskui pradejo sproginet, paskui gurguliuot kaip raugintu k…
Labai puikus patarimas, nes kaip tik vakar buvo ramybė, bet pati puikiai suprantu, kad dar ir anksti viskas labai vyksta 🙊 Ačiū! ☺️
Labas rytas. Nors esu antrakartė kilo klausimų🙂 su pirmagime judesiukai buvo ir pradžių toks kaip žuvyte kokia praplaukia, o po to gavau aiškų rimta rimta spyrį, kur su niekuo nesumaišysi🙂
Dabar iki vakar jokių judesiukų nejaučiau. Vakare atsigulus ant šono pajaučiau bum, bet šone, šiandien rytą lyg kitame.Ar tikrai gali būti mažylis?klausiu nes spyriai šone.
Placenta pas mane priekinėje pilvo sienoje.
Vakar kai klausiau su dopleriu diena,mažylis buvo kairem šone. Po to jau dešiniam, ir ne žemai, o iškart maždaug po bamba. Visos rašot kad jaučiat žemai pilvo apačioj. Pradėjau abejot ar tai gali būt mažylis.
mano placenta užpakalinėje dalyje, pirmus tokius paburbuliavimus pajaučiau pilvo apačioje, bet bijojau juos laikyt judesiais, kol gydytoja nepatikino - tai jie. dar prirodė kur ieškot, nebijot paspaust pilvo. o pirmą tokį rimtesnį bump, kurį užfiksavo ir vyras - pajutau pilvo šone. Ir šiaip..visą laiką tik šonuose daugiau mažiau jaučiau judesius.
kremzlekukulis parašė:
Man pirmas nestumas esam 19 savaciu nejaufiu judesiu pradedu pergivent kita savaigali einu prie daktaru
Pirmakartėm, gydytoja sakė normalu pajausti judesius iki 22savaitės.
Man antras neštumas, bet judesiuas pajaučiau tik 20sav.
Tad nepergyvenkit viskas ok.
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai