Akvile87 parašė:
Labas![]()
Klausimas: toms kurioms placenta priekyje... Kaip su judesiukais? Vieną dieną laaa…
Jei neramu kreipkites i daktarus, neverta rizikuoti
Pirmuosius judesius turėtumėte pajusti ne anksčiau kaip 16–22 nėštumo savaitę. Kas tai per pojūtis? Skaityti
visą straipsnįAkvile87 parašė:
Labas![]()
Klausimas: toms kurioms placenta priekyje... Kaip su judesiukais? Vieną dieną laaa…
Jei neramu kreipkites i daktarus, neverta rizikuoti
Akvile87 parašė:
Labas![]()
Pas mane placenta priekinėje pilvo sienoje. Judesius buna jaučiu viena diena stipriau kita silpniau.
Pas mane per pirmą nėštumą placenta buvo priekyje, tai realiai judesius pajutau gal 30 savaitę, o stipresnius dar vėliau, tik tada, kai pradėjo spardyt labiau šonus. Patikėkit kiek buvo panikos ir ašarų, kad visos jaučia, o aš ne. Bet viskas baigėsi gerai, jokių problemų nebuvo 🙂
lince86 parašė:
O man trečias nėštumas 17+5 savaitės ir dar judesių nejaučiu...labai neramu... jau gydytoja klausinėjo ar jaučiu, nes ne pirmas neštumas juk. Tai dar neramiau palik…
Man antras neštumas. O judesius pajaučiau tik 19+5.
Manes ir anksčiau klausė ar jaučiu, bet sakė nepergyventi 20-22 tikrai pajausiu.
Ayuza parašė:
Sveikos. Ar buvo kuriai, kad pirmiausia vaikas spardesi, net matesi ant pilvo. O paskui jaucias spardymasis/judesys viduje, bet nesimato nieko ant pilvo?
Tiesiog pradeda mažėti vietos manau jau,nebėra tiek jog galėtu siaust ir pnš. Aišku būna jog matos kai pakyla pilvs arba kai sukinėjas,bet jog duotuos kai patrakus nebėra taip. Svarbu jog jaučiat jog kruta ,o jeigu neramu širdelės pasiklausykit ramiau bus
Sveikos merginos ne į tema bet turiu klausima baigiu nusiraut visus plaukus nuo galvos, vakar nejaučiau judesiu nuvariau pasitikrint tonusu aparatas judesius traktuoja viskas ok bet as ju nejauciu siandien lygiai tas pats kadangi dabar savaite teks pasilankyti i dienos stacionara tai del to truputi ramiau bet gal kuriai taip buvo nebežinau jau nei kas nei kaip ramybes isvis sau nesurandu. Man eina 32 savaite
Skaičiuojant vaisiaus judesius svarbu ramybė, tyla, susikoncentravimas tik į judesių skaičiavimą. Jokio televizoriaus, bendravimo su kitais, telefono. Pabandykite ilgiau pastebėti, geriausia suvalgius kažką saldaus, jei žinote, kokiu paros metu vaikelis aktyviausias, stebėkite tuomet. Labai gerai, kad lankysitės dienos stacionare👍siūlau nepanikuoti, bet į situaciją žiūrėti rimtai, nes vaisiaus judesiai vienas pagrindinių rodiklių, kad mažyliui viskas gerai. Sekmės!
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai