jo su daktarais cia biski baisoka
cikis dabar gerai jaucias duksta begioja klykia
aciu mergaites uz palaikyma
man kazkas skambino tai sake kad is gementes prisistate atsakinga uz health security ir liepe ateit parasyt bet kai as atsisakiau tai nezinau
bet kazkas is gementes tai seip kiekvienoj gementei yra dar ir eu advice centrum tai jie ten viska gali padet atsakyt nusiust uz jus net jei reik olandiskai atsakyt parasyt
tai jie gal ir gerai zinotu kur skustis
beto dar ir turiu kai cia atsikraustem mero laiska
ir kur tel vien skundam o kur pasiulymas tai seip gementei jie vistiek informuotu
o mes tiksliau as kai jau buvo blogai skambinau i 112 ir prasiau kad sujungtu su policija
tai va ten ir pasipasakojau kad zodziu cikis vos nemirsta o ji apziurejusi daktare issiunte namo ji o man labai neramu ir gal as neaiskiai viska angliskai jai susakiau o gal kai ji sako as angliskai nesuprantu ir dar keistai kad tam budincia priejime viskas uzrakinta jokiu kitu darbuotoju nera ir dar visas 7nis pries akis o kai skambinom tel konsultavomes tai tikrai zymiai idemiau i mus suregavo ir tuctuojau liepe atvaziuot
ir ka daryt man prasau padekit nes zinau tikrai mano vaikui blogai tai va buvo moteriske ir atsake i mano prasyma sake liepe palaukt ir perskambino kad atvarys kitas daktaras
seip as gal ir buciau buvus pasimetus bet man uzstigo mano drauges lenkes pasakojimas kur ir kai pirma kart gimde
neprisisauke kad atvaziuotu akusere apziuret i namus jei vis per tel kliedejo kad taip turi but reik laukt tai jos vyras i policija paskambino
tai iskart atvare
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai