wampyre parašė:
tikiuosi iki gimdymo daugiau neteks ligonineje pabuvotibet gydytojos tai ziauriai geros papuole
![]()
na taip ten tikrai nera smagu
bet kartais reikia
....
wampyre parašė:
tikiuosi iki gimdymo daugiau neteks ligonineje pabuvotibet gydytojos tai ziauriai geros papuole
![]()
na taip ten tikrai nera smagu
bet kartais reikia
....
wampyre parašė:
![]()
o iš kurio tu miesto..?
Sveikutes
Kaip jus sauleles?
Vis su skausmeliais....uzjauciu nuosirdziai
Baisu prisiminti, kaip buvo sunu vaikscioti, viska skaudejo...
Laikykites, mergytes, nedaug jau liko
O mus pradeda vis labiau kankinti diegliukai
Jau ir nakti teko mazyliuka pas save pasiguldyti, tai miegojo tada ramiai su tutuku burnyteje
Buvom siandien pasisverti ir zinot kaaaaa
Jau sveriam 3850
Labai gerai augam sake
I savaite po 300-400gr priaugam
Kitas dalykas...blyn, man nepatinka tas paraudes mano pjuvio galiukas...ten dvi skylutes, ties pjuviu, kurios niekaip nesugyja.. Vakar sumastem su zilionke patepti ir ka jus manot
Nepaziurejom, kad galiojimo laikas jos pasibaiges
tai dabar slapuoti ten pradejo, dar prasciau atrodo...
Tai snd jau tepem su antiseptiku, kuriuo seniau buvau tepusi... Tikiuosi neisimes kokia infekcija
Aurelij@ parašė:
o iš kurio tu miesto..?![]()
is kauno
mylinti parašė:
na taip ten tikrai nera smagubet kartais reikia
....
del savo leliuko viska iskesiu
wampyre parašė:
patarkit mergytes, koki magni jus geriat? nes kai nueinu i vaistine tai ten man prisiulo visko ir nebezinau kuri rinktis![]()
Magni diasporal, berods taip. Milteliais geriausias! Bet gerk tik iki 36sav. Paskui jau nebepatariama.
wampyre parašė:
patarkit mergytes, koki magni jus geriat? nes kai nueinu i vaistine tai ten man prisiulo visko ir nebezinau kuri rinktis![]()
ai, as tai elevit'a geriu ir ginius sake, man daugiau papildomai nieko nereikia...
Upsiuke parašė:
Magni diasporal, berods taip. Milteliais geriausias! Bet gerk tik iki 36sav. Paskui jau nebepatariama.
tai kaip ir neapsimoka man ji pirkt, nes pagersiu tik savaite
23 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai