Neringa9 parašė:
Nežinau, tiesiog taip paskyrė vizitą 😀
Keista, mūsų vienodi ikėlimo terminai o 17d jau bus antras vizitas. Seip manau turejo anksciau paskirti
Neringa9 parašė:
Nežinau, tiesiog taip paskyrė vizitą 😀
Keista, mūsų vienodi ikėlimo terminai o 17d jau bus antras vizitas. Seip manau turejo anksciau paskirti
Tradiciškai pas ginekologą rekomenduojama pasirodyti 7-8sav, ne anksčiau. Čia mes po pagalbinių daugiau tryznės esam ir bėgam trynio maišelio pasižiūrėti
kuo vėliau nueini tuo daugiau visko mato ir įvertinti gali. Juk vis nieko nepakeisi kaip vaisius vystysis.
Vienintelė rizika dėl negimdinio, bet ji reta ir 7sav vaisius kiaušintakio nesuplėšys
@akvarele parašė:
Tradiciškai pas ginekologą rekomenduojama pasirodyti 7-8sav, ne anksčiau. Čia mes po pagalbinių daugiau tryznės esam ir bėgam trynio maišelio pasižiūrėtikuo vėl…
Ne dėl tryznės, o gydytojas paskiria. Ir ne tik dėl trynio, o apžiūri kiaušides po punkcijos, ar atsistatė, patikrina geltonkūnius, pažiūri gimdos gleivinę, jei reikia, pakeičia prg dozes, gimdos kaklelį apžiūri, kur vaikelis tvirtinasi ir pan
GyvenantiPuikiai parašė:
O pas ką darėtės pagalbinį?![]()
Pas Žurman 😀
Neringa9 parašė:
Pas Žurman 😀
Tai vizitą paskyrė kai bus jau 7 sav nėštumui? Parašykit gydytojai, dėl ko pergyvenat, manau tikrai priims anksčiau, ji labai žmogiška, supratinga.
GyvenantiPuikiai parašė:
Ne dėl tryznės, o gydytojas paskiria. Ir ne tik dėl trynio, o apžiūri kiaušides po punkcijos, ar atsistatė, patikrina geltonkūnius, pažiūri gimdos gleivinę, jei rei…
Man kaip ir narei žiūrėjo kiek vėliau ir tame nėra nieko blogo
visas kiaušides ir kaklelius sužiūrėjo, nieko nepakeičia vizitas 5sav tarkim
@akvarele parašė:
Man kaip ir narei žiūrėjo kiek vėliau ir tame nėra nieko blogovisas kiaušides ir kaklelius sužiūrėjo, nieko nepakeičia vizitas 5sav tarkim
![]()
Nieko blogo, bet gali būt neramu kaip dabar pvz narei. Aš ėjau 5 sav + 4 d ir buvo neramu , nes maudimai visokie, skausmai buvo. Dauguma anksčiau tiesiog turi vizitus
Joolie parašė:
Aš irgi galvojau, kad kažkaip anksčiau bus paskirtas vizitas, bet galbūt, kad aš gerai jaučiuosi nusprendė skirti vėliau, kad daugiau matytų 😁
Pukis_ parašė:
Tai vizitą paskyrė kai bus jau 7 sav nėštumui? Parašykit gydytojai, dėl ko pergyvenat, manau tikrai priims anksčiau, ji labai žmogiška, supratinga.![]()
Taip 😀 nei vakar, nei šiandien jokių skausmų, maudimų nėra, tai bandysiu ramiai laukti kitos savaitės vizito 😁
Neringa9 parašė:
Aš irgi galvojau, kad kažkaip anksčiau bus paskirtas vizitas, bet galbūt, kad aš gerai jaučiuosi nusprendė skirti vėliau, kad daugiau matytų 😁
Jei pati nejaučiate nerimo/panikos, vėlyvesnis echo tik daugiau info duos! Viskas bus gerai ☺️
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai