Burbuliukeeee parašė:
Po FET proceduros kiek dar laiko vartojot Estrofem vaistus?
Ar aspirina irgi vartojot?
Man aspirino nebuvo, bet buvo kiti skystinantys. O estrofem naudojau iki 8+2 ar 8+4d.
Burbuliukeeee parašė:
Man aspirino nebuvo, bet buvo kiti skystinantys. O estrofem naudojau iki 8+2 ar 8+4d.
Burbuliukeeee parašė:
Aspiriną paskirta naudoti iki 36 sav., bet pas mane per tirštas kraujas, aspiriną naudojau dar iki IVF.
Burbuliukeeee parašė:
13 sav jau nebevartojau, 11 sav mažint pradėjau. Aspirino nevartojau
Labas 😀 norėčiau pasiteirauti Jūsų patarimo - šiandieną yra 23 dpi po 2 dienų embriono įkėlimo, bet vis kas keletą dienų pamaudžia, paskauda dešinėje pusėje pilvo apačioje. Esu turėjusi negimdinį nėštumą dešiniame kiaušintajyje. Kaip manote ar reikėtų sunerimti? Iš anksto dėkoju pasisakusioms 😀
Neringa9 parašė:
Labas 😀 norėčiau pasiteirauti Jūsų patarimo - šiandieną yra 23 dpi po 2 dienų embriono įkėlimo, bet vis kas keletą dienų pamaudžia, paskauda dešinėje pusėje pilvo a…
O jūs nebuvote dar pasitikrinti? Man tokiu metu mausdavo pilvo apačią labai ir kiaušidę dešinę skaudėdavo, nes po punkcijos dar buvo padidėjusi.
GyvenantiPuikiai parašė:
O jūs nebuvote dar pasitikrinti? Man tokiu metu mausdavo pilvo apačią labai ir kiaušidę dešinę skaudėdavo, nes po punkcijos dar buvo padidėjusi.
Eisiu tik gegužės 15 d. 😀
Neringa9 parašė:
Eisiu tik gegužės 15 d. 😀
O kodėl taip vėlai?
GyvenantiPuikiai parašė:
O kodėl taip vėlai?
Nežinau, tiesiog taip paskyrė vizitą 😀
Neringa9 parašė:
Nežinau, tiesiog taip paskyrė vizitą 😀
O pas ką darėtės pagalbinį?
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai