Pinky_girl parašė:
Labas rytas. 😌 Ar cia isdziuvimas?
Laba diena, kartokit. Šitie labai jau melagiai.
Bet 2-3vnt meluoti negali 🤭
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįPinky_girl parašė:
70707102 parašė:
Kartosiu ryt ir sekmadieni ryte, dar pora turiu tokiu. Kodel klausiu, nes vakar vienoje vietoje subego ir matesi ryskus rausvas krasciukas, o siandien taip rodo, bet visi sie dalykai pasiroe po 15 min. Ne iskarto. Todel nenoriu vertinti ju isvis, bet kiek ju esu darius dar nera buve kad taip "puliuotu", nors ir po laiko vertinami, nebudavo tokiu juosteliu. 🤷🏼♀️
Saulene111 parašė:
Labas rytas, nelabai i tema bet bukite geros pasakykite ar matot vaiduokliuka ar man is to didelio noro matosi jau ?menesimes nedaug 2 dienas veluoja tik
Matau neryškia antra linija 💗
Pasidaryk jautresnį, kitos firmos kita ryta 😊
Saulene111 parašė:
Labas rytas, nelabai i tema bet bukite geros pasakykite ar matot vaiduokliuka ar man is to didelio noro matosi jau ?menesimes nedaug 2 dienas veluoja tik
Matosi kazkas ir man
bet ką jūs veikiate liepinukų grupėje? 😀
Bona parašė:
Būtinai,kadangi prisipirkau visą maišą ir ne vienos rūšies NT,o mudu abudu dar vis klapsėjom akimis ir negalėjome patikėti tai pasidariau skirtingų rūšių kelis. Ir …
Na aš stebėjau ilgai kas 3-4 dienas,nes turėjus persileidimą,o dar smarkiai mm jausmą jutau tai kontroliavau ar vis yra tas ryškumas,nes pas daktarą irgi reikėjo palaukti tai kol nepatvirtino gine,tol dariausi 🙂
Pinky_girl parašė:
Jei vertinta pagal laiką,tada teigiamas,jei po laiko kartociau 🙂
Ievusiokas parašė:
Na aš stebėjau ilgai kas 3-4 dienas,nes turėjus persileidimą,o dar smarkiai mm jausmą jutau tai kontroliavau ar vis yra tas ryškumas,nes pas daktarą irgi reikėjo pa…
Taip ilgos eilės... ar jau galima būtų mėginti registruotis? 😉
Bona parašė:
Taip ilgos eilės... ar jau galima būtų mėginti registruotis? 😉
Na siulyciau registruotis kaip jau bus bent jau 7-8sav. Kad gine galėtų matyti sirdutes veiklą, anksčiau neapsimoka nes nieko nematys dar nei širdute plaks nei ką daug didesnis stresas bus
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai