carolinn parašė:
Daro, viskas gerai ir tikrai ne pries, gimdziau spalio menesi, paklause ar noresiu, pasakiau, kad taip ir nieks nebande nei atkalbet, nei ka![]()
Ačiū labai už atsakymą 😊
Žeimių g. 19, Jonavacarolinn parašė:
Daro, viskas gerai ir tikrai ne pries, gimdziau spalio menesi, paklause ar noresiu, pasakiau, kad taip ir nieks nebande nei atkalbet, nei ka![]()
Ačiū labai už atsakymą 😊
Tiesiog Ilona parašė:
Labas mamytės. O sakykite kaip su epidūro nejautra Jonavoje? Ar esant butinybei jie daro ja? Ar labiau propoguoja natūralų gimdyma?
Man asmeniškai siūlė ja kelis kart, bet msn sąrėmiai buvo pakenčiami, tad atsisakiau.
Tai manau, kad nekankina ir siūlo reikalui esant, o yra kas paprašo 😊
Tiesiog Ilona parašė:
Labas mamytės. O sakykite kaip su epidūro nejautra Jonavoje? Ar esant butinybei jie daro ja? Ar labiau propoguoja natūralų gimdyma?
Tikrai daro, ir pačios pasiūlo, gimdžiau prieš savaitę, viskas gerai. Nėra su tuo problemų.
TheVi parašė:
Neskijau. Tik prieš išeidžiant tyrimą iš kulniuko turėjo paimti, bet ėmė iš rankos.
Kaip reagavo į pasirinkimą neskiepyti?
Nes aš prieš tai Vilniuj gimdžiau vien dėl to, kad jie ten labiau pripratę jau, kad jau tėvai renkasi neskiepyti 😀
elee_ parašė:
Nes aš prieš tai Vilniuj gimdžiau vien dėl to, kad jie ten labiau pripratę jau, ka…
Reaguoja neutraliai. Negavau jokių komentarų ar replikų 🙂
elee_ parašė:
Nes aš prieš tai Vilniuj gimdžiau vien dėl to, kad jie ten labiau pripratę jau, ka…
Labai paprastai niekas nereagavo stipriai, davė tik pasirašyt. Tiesa, kol mane siuvo tau daktarė kuri mergytę apžiūrėjo paklausė ar žinau kas gali buti, jei vit K nesuleisiu vaikui. Paminejo vidinius kraujavimus ir t.t. Bet aš nesutikau ir viskas. Toliau nei akušerytes, nei vaiku daktarė nesakė nieko.😊
TheVi parašė:
Labai paprastai niekas nereagavo stipriai, davė tik pasirašyt. Tiesa, kol mane siuvo tau daktarė kuri mergytę apžiūrėjo paklausė ar žinau kas gali buti, jei vit K n…
O dėl ko neleidot K vitamino? Dėl skiepu apsisprendus irgi kad nenoriu bet K vitamina galvojiu leisti,bet irgi svarstau
Grėta.I parašė:
O dėl ko neleidot K vitamino? Dėl skiepu apsisprendus irgi kad nenoriu bet K vitamina galvojiu leisti,bet irgi svarstau
Sudėtis ne kokia ten to vitK, toli iki tikrojo vitK.
Na čia kiekvieno apsisrendimas yra.😊
TheVi parašė:
Sudėtis ne kokia ten to vitK, toli iki tikrojo vitK.
Na čia kiekvieno apsisrendimas yra.😊
O kaip sužinot kokia sudetis, kad išsinagrinet gal žinot? O savarankiškai poto gal lašinot ar visai neturėjo k vitamino? Labai idomu pasidalinkit,mano kolege irgi sake nei vakcinavo nei k vitamino abiem vaikam neleido
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai