m.e.s parašė:
O jūs pas ką savo stebukliuką pasigimdėt?![]()
Pas Kapustiene as ir lankiausi, ir gimdziau
m.e.s parašė:
O jūs pas ką savo stebukliuką pasigimdėt?![]()
Pas Kapustiene as ir lankiausi, ir gimdziau
Vytute parašė:
Žinokit dėl galvutės nežinau, nieks nesakė, o tą lapą paėmė pediatre tai net nežinau apgar įvertinimo![]()
Musu galvyte didele ir kaip naujagimio, 38cm. tai per stumima buvo ka veikti
Bet siaip viskas sklandziai vyko, gimdymas buvo ir lengvesnis, ir greitesnis nei pirmas
vileva parašė:
Nebereikia zinokit tu lipduku. Uztenka programele i telefona parsisiusti, priregistruoti masinos nr, ir kai reikia - pasirinkti reikiama zona bei miesta. Ir program…
Nebūtina netgi programėlę turėti. Galima sms žinute
Kai jau nori sustabdyti vėl išsiunti žinutę su STOP ir tada mobilus operatorius priskaičiuoja prie tel sąskaitos už faktiškai prastovėtą laiką. Aš kai gimdžiau vyras visada kartu buvo, tai ir už stovėjimą šitaip visada mokėjom
O pasitikrina tie kontrolieriai su planšetėmis
m.e.s parašė:
Aš dar norėjau paklausti neseniai gimdžiusių, ar mokėjot už tą epidūrą, ar ne? Kažkaip pasiklausius susidaro tokia nuomonė, kad Mažylyje tas epidūras vis tiek mokam…
Nemokamas
Man nereikėjo, bet tikrai nereikia mokėti
kopela parašė:
Sveikos merginos, pasisakysiu ir aš apie šiuos gimdymo namus. Gal ne visom patiks mano nuomonė, bet aš nesuprantu, kodėl taip dauguma veržiasi į šiuos gimdymo namus…
Uztaikete pas tikrai nemalonia ponia. Man buvo taip pat nesivystantis, viska nupasakojo, pasiule variantus ir jei ne ten dirbanti daktare Kapustiene, galbut net nesupuociau savo vaiko
m.e.s parašė:
Gal personalui atrodė,kad pagal viską jums jis nebūtinas. O skausmo lygį,aišku,tik pati gimdyvė gali įsivertint...
Mano ginekologe pati pasiule darytis dabar...nes skatinimus jau prades lasinti...
Tupse Šmupse parašė:
Ar yra Mazylyje wifi?![]()
Bent jau nebuvo, kai aš buvau...
Tupse Šmupse parašė:
Ar yra Mazylyje wifi?![]()
O dėl palatų, tai ten ir taip mažai tų gulinčių ginekologiniam būna. Jei yra galimybė, tai klausia, ar nori būti viena. Yra ir vienvietė nemokama lyg...
pukuotukas parašė:
O dėl palatų, tai ten ir taip mažai tų gulinčių ginekologiniam būna. Jei yra galimybė, tai klausia, ar nori būti viena. Yra ir vienvietė nemokama lyg...
mano gulejimo metu gulejom 4 moterys penkiavietej palatoj
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai