maskolaite parašė:
Palikusi slapimo tyrima pamirsau uzrasyti varda pavarde ant indelio, kazin nepasimes mano tyrimas? ;)
As visad po indeliu pakisu lapuka siuntimo ir ant indelio niekad nerasau, visada viskas ok
maskolaite parašė:
Palikusi slapimo tyrima pamirsau uzrasyti varda pavarde ant indelio, kazin nepasimes mano tyrimas? ;)
As visad po indeliu pakisu lapuka siuntimo ir ant indelio niekad nerasau, visada viskas ok
simonaale parašė:
As visad po indeliu pakisu lapuka siuntimo ir ant indelio niekad nerasau, visada viskas ok![]()
Super tada, aciu
persimonai parašė:
Jeigu nenorit veztis savo, tai vaikuciui rubelius duoda, rytais ateina vaikuti apvalyti, tad jam realiai reikia tik pampersu ir rubeliu parsivezimui. Mamai irgi jei…
Vilnones kojines dar savo isidekit leliukui
Mamytės, kurios lankotes Mažylio klinikoje, noriu paklausti: ar kurei teko lašintis kali ar kokius kitus vitaminus? Man nepasisavina organizmas kalio, gyd.liepe pasiteirauti savo poliklinikoje gal ten lašina.Mano sesuo prieš du metus kaip laukesi taip pat lankesi Mažylyje ir vis kas kelunta diena atvaziuodavo susilašindavo ir išvažiuodavo.Pasakiau jog man net nesiulė, tai ji nustebo.Tai taip ir nesuprantu? jeigu reikia primoketi, primokeciau, bet kodel nesiule ir kraujo tyrima kalio lekiu darytis į savo poliklinika.Tai tas 50€ sumoketas tik už priežiūrą ir kelis tyrimus?
Linute nainainai parašė:
Mamytės, kurios lankotes Mažylio klinikoje, noriu paklausti: ar kurei teko lašintis kali ar kokius kitus vitaminus? Man nepasisavina organizmas kalio, gyd.liepe pas…
Na man ir kalį, natrį tyrė mazylyje, primokėti nereikėjo, klauskit gydytojos pas kurią lankotės, šiaip man ir bendrą kraujo tyrimą ne kartą darė ten, į savo polikliniką ejau tik gydytojo antspaudui gauti
Linute nainainai parašė:
Mamytės, kurios lankotes Mažylio klinikoje, noriu paklausti: ar kurei teko lašintis kali ar kokius kitus vitaminus? Man nepasisavina organizmas kalio, gyd.liepe pas…
Tas 50 eu tik uz tam tikra kieki tyrimu. Galesiu nufotografuoti lapeli
akvile84 parašė:
Na man ir kalį, natrį tyrė mazylyje, primokėti nereikėjo, klauskit gydytojos pas kurią lankotės, šiaip man ir bendrą kraujo tyrimą ne kartą darė ten, į savo polikli…
Na va, sakau, kad man čia kažkas neaišku.Poliklinikoje vienas tyrimas nemokamas, o kitas mokamas buvo.Turbut reikės pasiskambinti ir pasikonsuktuoti į Mažyli.Ačiū už atsakymą ;)
akvile84 parašė:
Na man ir kalį, natrį tyrė mazylyje, primokėti nereikėjo, klauskit gydytojos pas kurią lankotės, šiaip man ir bendrą kraujo tyrimą ne kartą darė ten, į savo polikli…
Na va, sakau, kad man čia kažkas neaišku.Poliklinikoje vienas tyrimas nemokamas, o kitas mokamas buvo.Turbut reikės pasiskambinti ir pasikonsuktuoti į Mažyli.Ačiū už atsakymą ;)
tizide parašė:
Aha ir aš šitą turiu, bet vat įdomu kodel kažkam vietoje sulašina ir nereikia blaškytis pas savo šeimos gydytoją.
tizide parašė:
Dar Jums klausimėlis, pas kokia lankotės gine?
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai