2017.02.28 10:57 (prieš 9 m.)
Sveikos merginos, pasisakysiu ir aš apie šiuos gimdymo namus. Gal ne visom patiks mano nuomonė, bet aš nesuprantu, kodėl taip dauguma veržiasi į šiuos gimdymo namus.
Taip jau atsitiko, kad 12 savaičių gyvenom vien tik teigiamom - laukimo emocijom ir tuomet paaiškėjo, kad man yra nesivystantis nėštumas. Mano ginekologė parašė siuntimą daryt abraziją. Nepasakosiu visos konsultacijos telefonu paskambinus į Mažylio gimdymo namus (837220295; 837423833) paminėsiu tik labiausiai įstrigusius įspūdžius. Atsiliepus pone man pradėjo pasakoti apie kelis mėnesius manyje gendantį mėsos gabalą (ji gal nelabai supranta kas yra nesivystantis nėštumas), sakė, kad pas juos niekas konsultacijų neatlieka, jie ir taip neturi laiko, atvyksi ir tau tiesiog daro procedūra kokia jau būna nurodęs tavo ginekologas. Mano klausimas apie visos šios procedūros trukmę ir gijimą išvis sukėlė poniai juoką. Gal kitom visa tai pasirodys normalu, bet man tai tikrai visas tas pokalbis dar ilgam įsimins, toks vaizdas, kad atvažiuoji ir tau it kokiam SPA tiesiog atlieka norimą procedūrą. Jau nekalbu apie tai, kad moteriai ir taip patyrusiai šoką nereikėtų pasakoti apie pūvančius mėsas gabalus. Tai tuo viskas ir baigiasi su šiais gimdymo namais.
Tą pačia dieną pasiskambinau į Kriškčioniškuosius gimdymo namus, papasakojau savo istoriją, tai be jokių probemų, pakvietė atvykti kitą rytą, kad gydytojas mane apžiūrėtų ir galėtume priimti sprendimą ką geriausia daryti toliau. Net pokalbio metu sesutė nuramino, kad galbūt ir neprireiks abrazijos. Taip pas juos ir nuvykau kitą rytą, lankiausi 3 dienas iš eilės, nebuvo nei kažkokių ilgų eilių ar atmestino požiūrio. Mano problema buvo išspręsta ir viskas paaiškinta. Jau po pirmo vizito išėjau rami, nes supratau, kad čia manim pasirūpins. Dabar belieka laukti kol vėl galėsime planuoti šeimos pagausėjimą. Didelis ačiū visam Kriškčioniškųjų gimdymo namų ginekologos skyriui.
Suprantu, kad ligoninės darbuotojai tau ne šeimos nariai ar draugai, bet na bent kiek žmoniškumo ir noro padėti tikrai turėtų būti pas tokį darbą dirbančius žmones.