Gabi_315 parašė:
Labas vakaras, merginos, neištvėriau ir pasidariau testuką, poryt turi būti mm, ar aš čia viena įžvelgiu vaiduokliuką?????![]()
cia jau grazuolis vaiduoklis
Gabi_315 parašė:
Labas vakaras, merginos, neištvėriau ir pasidariau testuką, poryt turi būti mm, ar aš čia viena įžvelgiu vaiduokliuką?????![]()
cia jau grazuolis vaiduoklis
Gabi_315 parašė:
labai gerai matau
Laura0 parašė:
Testa pasidarykite![]()
Dariau siandiena ne su rytiniu nk nerode
Gabi_315 parašė:
Matosi aiskiai :)))) Ryskekit ir auginkit arbuza :*)
Gabi_315 parašė:
Negaliu patikėti... rankos, kojos dreba, jau noriu bėgti parodyti pranešti ar dar luktelkt iki ryškesio?![]()
Manau luktelkit kol bus dar ryskesnis
as pati galvoju jei sy men pastosiu nesakysiu bandysiu tempti iki sausio 6d, mums kaip tik 10 metu kaip kartu. Tik reiks stebuklingai nuslepti nes ruosiames kita men ant kalnu ciuozineti tai nezinau kaip via butu
Gabi_315 parašė:
Siunčiu merginos virusiuką!![]()
Negaliu patikėti... kaip visa drebu, noriu tuoj pat pasakyti, bet palauksiu tinkam…
Kaip sveikinu!!!!
Kiek laiko planavote? :))
Gabi_315 parašė:
Negaliu patikėti... kaip visa drebu, noriu tuoj pat pasakyti, bet palauksiu tinkam…
gaudau, gaudau. na as niekaip neistverciau, visiems isskambinciau 100%
Gabi_315 parašė:
Pabandysiu ir aš pagauti
Sveikinimai didžiausi
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai