Esmilė parašė:
Dar tik laukiu pirmų mm po abrazijos.
Ar rekomendavo kokius nors tyrimus po persileidimo jums?
Esmilė parašė:
Dar tik laukiu pirmų mm po abrazijos.
Sensacija parašė:
Ne, nes viską jau išsityrę.
Kai esi kiek nestandartinis atvejis gali pasiūlyti tik vieną po kito ivf ir bandyti dar
Sveikos, aš vėl su klausimais.. žodžiu.. manau kad užkibo mūsų žirniukas! Skauda spenelius nežmoniškai iki mėnesinių dar savaitė.. kada geriausia atlikti nėštumo testą, pirmakartė tai kyla daug labai klausimų.. pirmąji kart jokiu keistų dalyku nejaučiau apart mėnesiniu dingimo..
Mikyyy parašė:
Sveikos, aš vėl su klausimais.. žodžiu.. manau kad užkibo mūsų žirniukas! Skauda spenelius nežmoniškai iki mėnesinių dar savaitė.. kada geriausia atlikti nėštumo t…
Manau jau ryt galite pasidaryti testa 😊 jei dar nerodys arba bus vaiduokliukas pasidarysit po poros dienu😊
Welniukstis parašė:
Manau jau ryt galite pasidaryti testa 😊 jei dar nerodys arba bus vaiduokliukas pasidarysit po poros dienu😊
Krūtinės nebeskauda jau.. bet šįryt atsirado baisus pykinams viskas pykina valgyt negaliu.. lyg ir spazmai tokie.. bet nėštumo testas neigiamas.. gal kas susidūrėt su tuo?
Sensacija parašė:
Aš va po abrazijos jau beveik 3mėn. Nuejau pas dvi gines ar viskas gerai yra ir abi sakė viskas tvarkoi, jei tik norite galite planuoti. O kur anksčiau rašiau dėl stuburo problemos, tai pasirodo ne stuburas ten, bet nieko baisaus. Tik folio rūgšti sako gerti ir pirmyn.
elita44 parašė:
Sveikos. Po abrazijos praėjo jau 4 mėn. Tačiau krūtų jautrumas dar negrįžo. Po kiek laiko jums jis grįžo?
Sveika, negrįžo. 🫣 Jau maniau, kad eisiu tirtis hormonus (progesteronas ir estrogenas atsakingi už krūtinės skausmus), bet pabandėm vėl susilaukt ir tada grįžo krūtinės skausmai. Tai manau, kad gal neverta dėl to jaudintis, kad neskauda.
elita44 parašė:
Sveikos. Po abrazijos praėjo jau 4 mėn. Tačiau krūtų jautrumas dar negrįžo. Po kiek laiko jums jis grįžo?
Sveika, man abrazija buvo daryta rugpjūtį, tai krūtinę pajaučiau tik vasarį, kai vėl pastojau, bet balandį vėl darė abraziją ir vėl krūtinė nejautri. Taip pat manau, kad nesijaudinkit.🌷
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai