Diadema_M parašė:
supratau. as maniau kad jis gali kazkuo labiau pakenkt. bet jeigu nera salutinio poveikio ta prasme ji gerti kai vaisius bega ir jis nedaro kazko blogiau. tada suti…
Nekenkia jis, tik padeda
Progesteronas - labai svarbus hormonas, užtikrinantis normalų ir reguliarų mėnesinių ciklą bei palaikantis sveiką nėštumą. Skaityti
visą straipsnįDiadema_M parašė:
supratau. as maniau kad jis gali kazkuo labiau pakenkt. bet jeigu nera salutinio poveikio ta prasme ji gerti kai vaisius bega ir jis nedaro kazko blogiau. tada suti…
Nekenkia jis, tik padeda
Simansy parašė:
Nekenkia jis, tik padeda![]()
Evighet parašė:
Nu kaip čia pasakius 😅
as ir sakau kad nu jis negali but toks geras visais atvejais....
Diadema_M parašė:
as ir sakau kad nu jis negali but toks geras visais atvejais....
Pasidomėjus daugiau galima rasti labai daug naujos informacijos ir tyrimų rezultatų. Trumpai tariant aš džiaugiuosi kad nėštumo metu nepasidaviau bandos jausmui ir nevartojau prg.
Evighet parašė:
Pasidomėjus daugiau galima rasti labai daug naujos informacijos ir tyrimų rezultatų. Trumpai tariant aš džiaugiuosi kad nėštumo metu nepasidaviau bandos jausmui ir …
nu as jei ciklas bus sekmingas eisiu ji irgi pastebet. bet kad pati gert vaistus nepasitarus su daktarais nezinau. gal del to jog turiu sirdies bedu drastiskai pati nesielgciau savavaliskai
Diadema_M parašė:
nu as jei ciklas bus sekmingas eisiu ji irgi pastebet. bet kad pati gert vaistus nepasitarus su daktarais nezinau. gal del to jog turiu sirdies bedu drastiskai pati…
Žinai, kai pamačiau prg 22, aš buvau užtikrinta kad man reikia prg, tikėjau kad jis man padėtų. Bet pasidomėjus aš nevartojau nei vienos dozės, aš už progesteroną tik tam tikrais atvejais. Kai nauda svarbesnė už rizika (bet tai turi būti nuspręsta daktarų). Bet man labiausiai nepatinka jog forume prg yra auksinis vaistas kur daro stebuklus ir neturintis nei vieno šalutinio poveikio ar jokios rizikos...
Evighet parašė:
Nu kaip čia pasakius 😅
Ar zinote ka reiskia "may raise risk..."?
Panasiai kaip keptos bulvytes gali padidinti vezio rizika, coca cola gali padidinti rizika susirgti diabetu ir panasiai. O jau nekalbu apie spf, kietuju daleliu kieki ore, hidrintus riebalus ir tt. Jie visi taip pat "may raise risk.."
Prg ne stebuklas toms, kurioms jo nereikia, bet tikras issigelbejimas jei del kazkokiu priezasciu organizmas sio hormono negamina. Tik dazniausiai moterys ta suzino po vieno ar dvieju persileidimu.
Melisss parašė:
Ar zinote ka reiskia "may raise risk..."?Panasiai kaip keptos bulvytes gali padidinti vezio rizika, coca cola gali padidinti rizika susirgti diabetu ir panasiai…
būtent!
išvis atkreipiau dėmesį, kad didžiausios šalininkės tos, kur išnešioja vaiką su mažiau nei norma ir didžiuojasi, čia yra stebūklas, ne kitaip, vienetams moterų tai pavyksta, todėl siekt būt pavyzdžiu ir sakyt, kad prg blogai, rizikos ir pan, na atrodo kvaila, taip merginos ir pasimeta, ir tik patyrusios persileidimą skuba gert pačios nelaukdamos kol ka duos pritarimą
Melisss parašė:
Ar zinote ka reiskia "may raise risk..."?Panasiai kaip keptos bulvytes gali padidinti vezio rizika, coca cola gali padidinti rizika susirgti diabetu ir panasiai…
O nuo kada tai kas gali galimai pakenkti skaitosi saugu?
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai