Povy parašė:
Per kiek dienų hcg pakilo nuo 139 iki 539?
Nuo rugsėjo 4iki rugsėjo 7d
Progesteronas - labai svarbus hormonas, užtikrinantis normalų ir reguliarų mėnesinių ciklą bei palaikantis sveiką nėštumą. Skaityti
visą straipsnįPovy parašė:
Per kiek dienų hcg pakilo nuo 139 iki 539?
Nuo rugsėjo 4iki rugsėjo 7d
Sejlia parašė:
Šiuo metu pas mane hcg 539 o pgn 28 gydytoją sakė gerti toliau dufaston bet nieko nesakė keisti tik magni stipresni gerti![]()
Jai nekeisit y kita progesterona nieko gero nezada tada tokie skaiciai. As nuo 30 pradejau kraujuot
Inesssa parašė:
Jai nekeisit y kita progesterona nieko gero nezada tada tokie skaiciai. As nuo 30 pradejau kraujuot
Aš nuo 37tepu, tačiau mano tepimas sakė yra dėl biopsijos o ne dėl nėštumo, sakė turi dufaston užtekti, ir tik 18d pasirodyti turėsiu
jeigu issilaiko nėštumas tada jau žiūrės dėl progesterono, bet tai kam tada dufaston skirtas jeigu ne progesteronui?
Sejlia parašė:
Aš nuo 37tepu, tačiau mano tepimas sakė yra dėl biopsijos o ne dėl nėštumo, sakė turi dufaston užtekti, ir tik 18d pasirodyti turėsiujeigu issilaiko nėštumas ta…
Jis yra pats silpniausias . Jis nekelia o palaikymui labiau tinka. Cia gyd zaidzia su tokiom nesamonem ypac su tokiu zemu prg. As ir su 37 keisciau y stipresni. Bet cia kiekvienas ziuri save. Bet mano nuomone tokia. Su vienu persileidau 30 su kitu 35 . O su kitais jau nebepamenu
Sejlia parašė:
Aš nuo 37tepu, tačiau mano tepimas sakė yra dėl biopsijos o ne dėl nėštumo, sakė turi dufaston užtekti, ir tik 18d pasirodyti turėsiujeigu issilaiko nėštumas ta…
įsivaizduokit jame tik 10mg progesterono, kai gepretixe pvz 100mg ar 200mg yra
E-ienė parašė:
įsivaizduokit jame tik 10mg progesterono, kai gepretixe pvz 100mg ar 200mg yra![]()
Tačiau be gydytojos aš tokių niekaip negaučiau, o po jos žodžiu kad dufaston yra progesteronas tai net į kalbas neitų
ji pasakė kad 18diena jeigu nėštumas issilaiko tada "žiūrės jau kitaip" jos žodžiai buvo
Inesssa parašė:
Bet ar galima be gydytojos žinios naudoti stipresnius?
Sejlia parašė:
Man duphaston skyrė prie 47, sakė būtinas palaikymas, nes turėjus persileidimą. Hcg per 4 dienas užaugo nuo 274 iki 2701. Prikibo ir jau finišo tiesioji🙏
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai