Ginte5 parašė:
Žinokite aš jau nebeturiu ... , gal kažkas kitas iš nariu galėtu jums perleisti, nes būtinai reikja užkelti ..
Radau jau. Ačiū. Atsiimsiu šiandien.
Progesteronas - labai svarbus hormonas, užtikrinantis normalų ir reguliarų mėnesinių ciklą bei palaikantis sveiką nėštumą. Skaityti
visą straipsnįGinte5 parašė:
Žinokite aš jau nebeturiu ... , gal kažkas kitas iš nariu galėtu jums perleisti, nes būtinai reikja užkelti ..
Radau jau. Ačiū. Atsiimsiu šiandien.
Ginte5 parašė:
Nors man atrodo aš pastojau su dar mažesniu prg. Nes pačioje pradžioje tepliojo šviežių krauju ir net labai. Tai jis pas mane visą laiką žemas, bet nenoriu mažiuku rizikuoti...
SvajojantiIeva parašė:
Nors man atrodo aš pastojau su dar mažesniu prg. Nes pačioje pradžioje tepliojo šviežių krauju ir net labai. Tai jis pas mane visą laiką žemas, bet nenoriu mažiuku …
Reikia žinokit užkelti, nes jeigu paskui visai pakris na nejuokas ..., rizikuoti čia nelabai verta. Prašykit gydytojos utrigestan arba crinone , nes tarkim man gepretix neisisavino ir nekilo skaičiukai.
Sveikos merginos,
Po transferio pgr labai gerai laikos ~120. Vartojant utrogest 200, ryte ×2 tab, per piet 2 tab o vakare 3 vaginaliai.
Artejant menesiniu dienai pradeda staigiai krist ir nepavyksra uzkelt net padidinus utrogest (doze 2× 3 tab, vakare vaginaliai 4 tab). Ar tai reiskia kad artejant menesiniu dienai reiketu pradet vartot leidziama pgr? Ar utrogest keist kitais vaistais?
Lota89 parašė:
Sveikos merginos,
Po transferio pgr labai gerai laikos ~120. Vartojant utrogest 200, ryte ×2 tab, pe…
Man taip buvo. Aš 2d×2amp susileidau tada, o nuo 3 d vėl prie crinono grįžau ir viskas buvo ok
Bet geriau likt prie utrogest? Ar pakeisti pvz crione?
Sakyciau dar kad blogai savinasi, bet tai iki mm dienos buna juk viskas ok ir PGR gan aukstas sakyciau.
Turiu viena ampulyte leidziamo kur labai greit uzkelia ir 5 kur maziau pgr bet ji tolygiau kelia
Kuri man geriau reiketu panaudoti kelias dienas, kad pgr nekristu kritiskai?
Koki jus naudojot LaMona?
Lota89 parašė:
Bet geriau likt prie utrogest? Ar pakeisti pvz crione?
Sakyciau dar kad blogai savinasi, bet tai iki mm dienos buna juk viskas ok ir PGR …
Aš progestaną vartojau
Sveikos
Noriu jūsų paklausti, nes prg nesusidūrus ir neįsivaizduoju kiek ten jo turi būti. Aš nesilaukiu. Dariausi tyrimus kraujo šiandien, tarp jų ir prg. Šiandien yra 10cd. Folikulinė fazė ir prg atsakymas 0.24. Normos surašytos šioje fazėje 0.181-2.84. Tai aš gerai suprantu, kad jis labai žemas ir žemiau normos?
Iš anksto ačiū už atsakymą
-Aiva- parašė:
Sveikos![]()
Noriu jūsų paklausti, nes prg nesusidūrus ir neįsivaizduoju kiek ten jo turi būti.…
Prg reikia tirtis 7dpo (7 dienos po ov). Arba 21-23 cd-jeigu jusu ciklas tip top kaip laikrodukas 28 dienos.
Tada jis parodys ar buvo pilnaverte ov.
Sunnn parašė:
Prg reikia tirtis 7dpo (7 dienos po ov). Arba 21-23 cd-jeigu jusu ciklas tip top kaip laikrodukas 28 dienos.
Ačiū
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai