Mažajam astma patvirtino 1m.3 mėn.
Nuo 2 mėn. iki 1.3 mėn. sirgdavo kiekvieną mėnesį. Tačiau tik patvirtinus ir gavus reikalingą gydymą mes išsivadavome iš šio košmaro.

Raimonda84 parašė:
Sveikos kaip mazinate fleksotido purškimas iki visai nutraukiant mes dabar purškiant 2 kart per dieną
Vadovaujuosi pulmanologės sudarytu grafiku. Manau, kad jis individualus kiekvienam.
Sveikos mamytės. Aš planuoju tapti vaikų ligų gydytoja. Pati turiu sesę, kuri nuo vaikystės serga bronchų astma ir labai gerai pamenu, kaip kartais sunku būdavo susitvarkyti su paūmėjimais ir kiek baimės tai sukeldavo. Mes su vaikų pulmonologe lekt. Edita Hansted atliekame anoniminį mokslinį tyrimą. Siekiame išsiaiškinti su kokiais sunkumais Jūsų vaikučiai susiduria. Jei auginate 2-10 metų amžiaus astma sergantį vaikutį mums Jūsų atsakymai būtų AUKSO vertės.
Būsiu nepaprastai dėkinga, jei paskirsite kelias minutes savo brangaus laiko ❤️ O šiaip, linkiu, kad paūmėjimai būtų kuo retesni, o vaikučiai Jūsų kuo sveikesni. Kas ten žino, gal kadanors apsilankysite pas mane konsultacijai ir galėsiu padėti Jūsų mažiesiems ☺️❤️ Anketos nuoroda:
www.manoapklausa.lt/apklausa/1177132580/
vilky parašė:
Mamos, o kaip daznai uzeina jusu vaikams astmos priepuoliai, ir ar kosti tada pastoviai ir kiek dienu?
Laba, oi cia visiems skirtingai. Gali koseti ir menesi ir mano dazniausiai budavo nakti 30min trunkantis kosulys, bet kai buvom mazi, o nuo 1 klases jokiu kosuliu ir astmu paumejimu nebera. Bet kraujas dar rodo lengva astmos forma, kad ja turim tik nesergam. Musu bronchine, o turim pussesere su alergine astma ir sunkia forma, tai ji ilgai kosti ir dusta ir vemia net.
Ssvajone parašė:
Laba, oi cia visiems skirtingai. Gali koseti ir menesi ir mano dazniausiai budavo nakti 30min trunkantis kosulys, bet kai buvom mazi, o nuo 1 klases jokiu kosuliu i…
Pasidalinkite, prašau, koks kraujo tyrimas rodo astmą
spuglys parašė:
ir man įdomu
spuglys parašė:
Musu pulmonologe pasiunte priduot kraujo ir paskui sake rodo kiek antikunu pasigamine pries astma kraujyje, tai supratau pagal tai ji sprendzia kokio stiprumo ta astma. As tikrai nepasakysiu tiksliai kaip ten vadinasi. Dar norejom palete pirkti didziausia maisto ir augalu, bet kraujas parode mazai antikunu alergijos reakcijai, tai sake neverta, nes palete neparodys nuo ko jam sienlige, nes per silpna reakcija. Kazkaip turi buti virs 200 ten kazko kad sureaguotu paletej.