indreje parašė:
O as isvis neturiu kur eit pasivaiksciotnebent laukais, atsikeliu ryte, per langa paziuriu, o ten avys ganosi
![]()
O kiemuka turi?
indreje parašė:
O as isvis neturiu kur eit pasivaiksciotnebent laukais, atsikeliu ryte, per langa paziuriu, o ten avys ganosi
![]()
O kiemuka turi?
Anulka parašė:
O kiemuka turi?</bltaip, tai va ten tik ir yra kur pavaiksciot arba keliukais dar
![]()
indreje parašė:
Seip as jau geriau gyvenciau va tokiam namuki kaip tu kur nera kaiminu, nes pas mus langas i langa remiasi.... O jai dar pati vairuoji ir masiniuka turi nera nieko geriau
indreje parašė:
![]()
romantika...
mes keltumemes i kaima, bet turiu teises pirma issilaikyti ir antra masina reiktu nusipirkti
Anulka parašė:
As turiu viena drauge sukuria dabar apsipikom newry![]()
kaip suprasti apsipirkot newry? internetu?
o as vis galvoju, kad cia nera kur apsipirkineti ir kur cia nusitrenkus i sopingus
Jono mama parašė:
kaip suprasti apsipirkot newry? internetu?
o as vis galvoju, kad cia nera kur apsipirkineti ir kur cia nusitrenkus i sopingus…
Nu ten mes dar lt bendravom, buvau cia pas ja sveciuose kai turejom masina. Kai buvau nescia lt buvom. Nu ir zodziu ji pamate mano leles foto su tutuku ir pradejo brukti savo nuomone. O as jai pasakiau jog mama, osviene, senele mano ir visu nuomones pesasi tarpusavi tai sakau nebruk savo nuomones sakau nes jau pavargau ;) pasakiau draugskai , o ji supyko ir pasake, kad viskas nenoriu apie tave nk girdeti
seip kiek pamenu Armagh neblogas shopingu kompleksas nu ir prie musu Omagh yra
Jono mama parašė:
romantika...
mes keltumemes i kaima, bet turiu teises pirma issilaikyti ir antra masina reiktu …
As irgi planuoju laikytis teises ir mes norim i kaima
Anulka parašė:
Seip as jau geriau gyvenciau va tokiam namuki kaip tu kur nera kaiminu, nes pas mus langas i langa remiasi.... O jai dar pati vairuoji ir masiniuka turi nera nieko …
musu cia didele seima gyvena, tai ir namie vietos daug ir lauke daug, siaip faina kai aplink ramu, vakare iseini i lauka ir matosi kai tolumoj miestas sviecia, grazu buna ;p lt tai vairavau ir masinos 2 yra, tik dar baisu man cia pradet vaziuot, bet manau vistiek kazkada pradesiu
indreje parašė:
musu cia didele seima gyvena, tai ir namie vietos daug ir lauke daug, siaip faina kai aplink ramu, vakare iseini i lauka ir matosi kai tolumoj miestas sviecia, graz…
Nu tai va isvis super!
mes pries tai pas osvius ir tokiam uzmesti gyvenom. Tai su mazaja arba i kiema eidavom pabut arba dar cia vasara keliukais gelyciu
o kai buvo prasidejusios gervoges
uzmigdau zuika ir uzpuolu gervuogii kruma
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai