Lasele parašė:
As vakar neatlaikius diena viena padariau.Bet kadangi nezinojau,kaip vertint,nerasiau dar ir kita siandienai nusipirkau.Abu parode po kokio pusvalandzio.Ruzavas vak…
Na laukiame rytojaus rezultatų
aš ir matau
Lasele parašė:
As vakar neatlaikius diena viena padariau.Bet kadangi nezinojau,kaip vertint,nerasiau dar ir kita siandienai nusipirkau.Abu parode po kokio pusvalandzio.Ruzavas vak…
Na laukiame rytojaus rezultatų
aš ir matau
krisstexx parašė:
Na laukiame rytojaus rezultatųaš ir matau
![]()
Taip.Be rytojaus rezultatu taip niekas neaisku.Viskas labai trapu atrodo.Ir ko tiketis nezinia..Aisku,geriausio tikimasi
Juostele antroji rausva svelniai svelniai,kur d el spalvos klausete.
July23 parašė:
Is foto nelabai iziuriu Ar vaiduokliukas turi spalvos kaip antra juostele Ar tik toks kaip suslapusi juostele... Man nuo ovitrelio viena karta rode vaiduokliuka ir …
Uz gerus palinkejimus dekoju..
Bijau kazka ir besakyti be rytojaus.
Svelniai svelniai rausva juostele.
Lasele parašė:
![]()
Uz gerus palinkejimus dekoju..
Visos tikimes geriausio
Labai lauksim rytojaus rezultatu ;)
July23 parašė:
Lasele o tu kaip supratau Kaune taip? Ar kazka maisau? Pasakyciau kur daryti ir kaip greiciau rezultata gauti? 😀
Aha, Kaune darausi. Kaip pvz reikejo ruostis FET, į SynLab paskambinus suzinojau, kad ta pacia diena LH net negauciau. Tai taip skambinejau ir ieskojau, kur geriau. Gal dar kazko nezinau..
Lasele parašė:
Aha, Kaune darausi. Kaip pvz reikejo ruostis FET, į SynLab paskambinus suzinojau, kad ta pacia diena LH net negauciau. Tai taip skambinejau ir ieskojau, kur geriau.…
Via Medica Kaune Sukileliu pr atiduoda atsakymus iki 13val isskyrus penktadieniais, nes penktadieni laborante tik nuo 15val dirba. O as visada varydavau I Silainiu polke, ten yra lyg Medica Practica, tai ten prasydavau, kad pazymetu, kad reikia atsakymo iki 12val 😀 Tik aisku reikia varyti anksti as apie 8 Val jau budavau
klausykit, o po utrogestano kazi kaip geriau, irgi vaikscioti ar ramiau?
po crinones ryte tai specialiai bandau daugiau eiti, nors ir sunkiai pavyksta tas 20 min be perstojo, bet po utrogestano as nepamenu kaip sake, jauciu kad nieko.
kai paskaitau uzsienio forumus tai ivairiai, ir apie crinone taip pat ivairios nuomones..
July23 parašė:
Via Medica Kaune Sukileliu pr atiduoda atsakymus iki 13val isskyrus penktadieniais, nes penktadieni laborante tik nuo 15val dirba. O as visada varydavau I Silainiu …
Apie Sukileliu pr. tai nezinojau.Aciu labai ! Silainiu poliklinikoj zinau,bet man ten nepatikdavo,kad kol nueini,nulipi,zmoniu daugokai uztaikydavau.As Antejoj iki dabar.Paprasydavau skubu pazymet.Hormonus tvarkingai gaudavau,o su HCG kazkaip gerokai popiet.Del Sukileliu pabandysiu!Aciu
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai