2022.04.05 10:16 (prieš 3 m.)
Labutis mergytes 😊 papasakosiu savo istorija. Turiu mergaite kurios pradejau lauktis be jokiu problemu, nestumas buvo sklandus, lengvas,greitas, bet tai buvo pries 10 metu ir pirmoje santuokoje. Bet dabar yra visai kitaip, esu su antru vyru, jau 5 metai bandom susilaukti leliuko ir vis nesekmingai
Pirma prasidejo nuo persileidimu trys is eiles daug maz kas 3-4men pastojimai ir baigdavosi vos tik apie juos suzinojus tai nuo 6iki 8savaites. Paskui praejus pusei metu vel pastojau, dariausi tyrimus hcg,progesterono viskas gerai kyla skaiciai ,tik nuejus pas daktare ekoskopo metu ji pamate puslyte, tik joje neplake sirdute( kaip manau dabar tai greiciausiai buvo cista) sake reikia palaukt,gal dar per anksti. Taip laukiau savaite,pasidariau kraujo tyrimus visi skaiciukai toliau graziai augo.Bet viena diena prasidejo labai stiprus skausmai,taip kad net juida akyse, nuvykus i ligonine staigiai mane gulde operuotis, nes pamate kad truko kiausintakis, ir prasidejo vidinis kraujavimas, taip man pasalino viena kiausintaki 😔 Praejus pusei metu vel pamaciau teigiama nestumo testa 😁 Vel dziaugsmo pilnos kelnes 😁 Apie 7 galimai nestumo savaite vel nuvaziavau pas daktare pasitikrint, deja ji nepamate nieko gimdoje. Sake greiciausiai nesivystantis, turetum pradet kraujuot, ji pasiule jei keliu dienu laikotarpi nepradesiu kraujuot nuvykti i mazesnius gimdymo namus ( nes Kauno klinikose nera tu vaistu)kad daktaras israsytu tablete ir suskatintu kraujavima,savaimini issivalyma. Susitariau su daktaru kad tai buvo pirmadieni 14val atvyksiu tu vaistu. Atejus tai dienai gerai jauciausi, nuvaziavau dar i darba gerai jauciausi, galvojau sutvarkysiu kelias klientes ir nuvyksiu pas daktara. Deja neviskas pagal plana,as darbe pradejau kraujuos nestipriai bet uzejo stiprus skausmai ir nualpau 😔 nuveze mane kolege i ligonine kur buvau susitarus del tu vaistu kurie skatina issivalyma. Nuvaziavus buvo dideli skausmai, bet kraujuot nustojau. Daktaras dave tuos vaistus, ir pasigulde i palata. Visa diena kankinausi su skausmais, tik kraujavimas neprasidejo. Nakti ligoninej prasidejo nepakeliamas skausmas, sesele greit iskviete daktara, jis i palata atsiveze ekiskopo aparata,as paeit nebegalejau. Ir pamate kad man uz gimdos susikaupe didelis kiekis kraujo,taip truko mano antrasis kiausintakis taip netekau daug kraujo, teko ir renimacijoj gulet ir kraujo perpilima dare. Daktarai sake kad dar koks pusvalandukas ir butu pasibaiges mano gyvenimas
Daktarai isgelbejo mane,bet kaip sake nekilo ranka pasalinti paskutini kiausintaki. Jie ji sulope ir paliko. Nenorejo atimti paskutines galimybes naturaliu budu tapti mama dar karta. Kaip dabar manau tai nebuvo geras sprendimas, nes praejus pusei metu ir vel nestumo testas teigiamas, vel dziaugsmas bet ir didele baime. Nuvykau pas daktare, ji manes nepradziugino. Pasake kad kiausinelis vel kiausintaki uzsikabines uz rando. Gaila bet priemem sprendima salinti ta kiausintaki.... Tai va po visko visko as esu siandien Stabule, vakar turejau pirma susitikima su Bahceci kordinatore Kristina,su daktaru. Nuo vakar pradejau leistis vaistukus stimuliuojanciu. Ir dar karteli bandau savo sekme😊 Turiu vilti gal si karteli issipyldys svajone 🥰🧸 Linkiu mergytes ir Jums nenuleisti ranku 😁🤗