2025.05.07 15:20 (prieš 11 mėn.)
net suglumau.. gal tikrai tada rinktis dr Emmre, mes esame sutare vizita pirma pas Fodina birželio 19 d., su Turkija irgi bendraujam, šiuo metu nusiunčiau visus turimus tyrimus laukiu atsakymo.
Bėdos pas mus neaiškios, embrionai netirti, nėra kibimo, net biocheminio nesu turėjusi, mano tyrimai geri, amg aukšts, išpunktavo 23, iš kurių 20 buvo brandžios, gavome 8 blastocitas, bet daug dar neatlikta, tai dabar susirinkau siuntimus į kauno klinikas dėl imuno, pas genetika ir NK kraujo, gimdos bei kir pasidarysiu.
Vyro sperma kartais norma, kartais astenospermija, bet po paruošimo IVF buvo ok, bet jis išvis daugiau ir netirtas
dabar užsisakėm abu fh pro prieš naują IVF, bet tikslas kaip įmanoma daugiau tyrimų pasidaryt.
Kol kas radau kabliuka hemocisteinas mano 10,6, skaičiau kad turėtų būti 6-8, tai MTGHR mutacijas dar išsitirt reikia, kažkaip atrodo per vėlai pradėjau domėtis, o tyrimų milijonas dar neatliktų.. linkstu dėl imumo probelmų, nes po kiekvieno įkėlimo man dar ta pačia diena pradeda stipriai skaudėt galva ir ją skauda apie 24 va;, atrodo gal signalizuoja organizmas, kad embriona kaip svetimkūnį mato..