2025.05.25 09:29 (prieš 7 mėn.)
Ar verta sekantį ciklą daryti hormonų tyrimus jeigu šį ciklą buvo daryta stimuliacija?
Aš esu apsvarstymuose. Per nepilnus metus laiko turiu 5 nutrauktas stimuliacijas, bet kirba mintis jog netinkamai buvau stimuliuota. Su Rekovelle stimuliacijos išvis šnipštas, net nėra ką ir sakyti. Vėliau mano prašymu buvo vėl pereita prie Bemfola. Bet kadangi netolygiai prieš tai augdavo, dar dėl endometriozės man skirdavo Diphereline. Tad kažkur 7d iki mėnesinių pradedu vartoti Diphereline ir nuo 2cd skatinamuosius.
Dabar pakėliau paskutinių metų stimuliacijų užrašus ir echo foto (2cd visada nueinu lt į echo nes nesinori aklai pradėti stimuliaciją be apžiūros), tad visus kartus 2cd buvo 2-3 foliai. Vienas apie 8-10mm o kiti 2-3mm. Po savaitės vaistų vartojimo tas didesnis paauga iki kokių 12-14mm o kiti iki kokių 8mm. Dar kelias dienas pavartojus vaistus nieko daugiau nebepaauga ir nutraukiame viską.
Dabar galvoju, ar ne per didelis būna tas vienas folis kaip 2cd? Nes mano manymu jis turėtų būti mažesnis, ne toks didelis. Kadangi jis didelis, tad galbūt ir kiti nieko neauga. O ir galbūt tas Diphereline per daug užblokuoja ir taip išvis nebeauga tie foliai?