2020.10.13 16:47 (prieš 5 m.)
nuga_noblese parašė:
Na pirmais menesiais visada vaikas iesko kruties, maniske valgydavo ir po 3 valandas non stop- augimo suoliai visokie ir pan. Praktiskai tik lovoj visa diena prale…
Taip taip aš jau ir pavalgyt pasidaryti išmokau su kairę ranką ir net pavalgyti. Nukenčia pirmagymis nes vyruj išvykus viena esu viskuo tvarkausi, bet su vaiku ant ranku ir papa burnoje. Taip ir gyvename visi trys.
Lovoje praleidžiu labai daug laiko.
Aš krūti duodu ir prieš ir po, nors gydytoja sakė po neduoti, bet aš duodu, nes soskes neima ir prieš einant miegoti jam reikia papuko ir manęs
šį ketvirtadienį jau einam vėl svertis, bet jau daviau buteliuką, gal išsisuksim ir nebus tų pykčių 🙈
Momo parašė:
Duoti krūtį tiek kiek vaikas nori , tai reiškia pagal poreikį , o ne taip kaip jus norite ar gydytoja
nors ir dvi valandas , ar valanda gulite šalia vaiko ir duo…
Taip taip prie vienos krūties ir po dvi h praleidžiame. Neatiminėju krūties iš jo taip nėra. Nori ir gauną, sėdžiu guliu ir t t vaikas šalia visą laiką. Pats parodo kada nori į užuolaidas pažiūrėti. Bet tas neaugimas svorio labiausiai gazdina ir neramina.
Emill parašė:
Vaikai sveriami kas menesi, o ne kas savaite, diena ar dar kazkaip... yra augimo suoliai, per kuriuos vaikas priaugti gali ir kilograma per savaite
jei sauskelni…
Tai jis ir buvo sveriamas po mėnesio kada sužinojom, kad priaugino tik vos 200gr, dėl to ir sveria db dažniau ir žėsim, kaip jis auginą svori. Jo sysiaus tai daugiau nei pampiu yra.