2020.01.31 20:03 (prieš 6 m.)
Mūsų_laukimas parašė:
😅😂😅😂😅
Oj kaip taikliai Jūs čia
ačiū 😅
Na kad nerimą įveikti būtų lengviau ir pasitikėjimas savimi bei mažyliu būtų stipresnis siūlyčiau paskaitinėti www.zindymas.lt (sertifikuota žindymo konsultantė rašo) arba Vaitkausko knygą (man ji sunkokai skaitėsi). Ir atsiminti pagrindinius dalykus, kad svoris augtų geriau- maitinti pagal poreikį, nenaudoti čiulptuko (sukuria dirbtinį sotumo jausmą, mažiau stimuliuojama krūtis, o jau tada gali būti ir mažiau pieno), žindyti naktį. Požymiai, kad viskas gerai - guvus vaikas, bent 6 pasišlapinimai per parą, 500 g priaugto svorio per mėnesį (galioja tik 3 mėn, po to bet koks prieaugis geras). O liepti primaitinti negali, nes jūs sprendžiate ☺️ normalu, kad kyla ir tas nerimas, ir abejonės, norim geriausio, o vaikui gimus niekas neduoda nurodymų kaip auginti būtent šį vaikutį 😉 tai siūlau tikrai paskaityti apie žindymą, nes žinios duoda didesnį pasitikėjimą savimi, o ir deja, bet dauguma medikų žinių apie žindymą neatnaujina 🙄 mūsų pediatrė man bandė liepti nusipirkti pm, nes neužteks vaikui, bet paskui sakė, kad geras, riebus pienas mano 🤦♀️ pasijutau kaip karvė, kurios pieno riebumas vertinamas 😀