kise parašė:
planuojat baznytine santuoka?
mano vyras pries tai turejo baznytine santuoka, taigi antra kart baznycia tuoktis neleidzia. yra kazkokie variantai, bet ten ciut ne iki vatikano keliai veda
kise parašė:
planuojat baznytine santuoka?
mano vyras pries tai turejo baznytine santuoka, taigi antra kart baznycia tuoktis neleidzia. yra kazkokie variantai, bet ten ciut ne iki vatikano keliai veda
zvonkiene parašė:
mes tuokemes jurgio baznycioje.
ir kaip ceremonija grazi?
emma parašė:
tipo ir i tavo darza akmuo?ne ne... jaunos mes!
geliokas rase,kad per jau na vestuvems,as sakau,kad jau ,kaip ir nebe
![]()
Aina sau, tokiu kaip tu paklausius, tai antidepresantus tuoj reiks pradet gert! O tu dar metais jaunesne, nei as!!! Nu man sirdy dar ne ruduo...
kise parašė:
tai kas laksto pastoviai pagal visu norus. mat sesute 22m. nesugebejo pati atvaziuoti nuotrauku pasiimti tai ir mama skambinoo ta koki skandala pakele o tas durniukas ir nuveze... jau ir is po baliaus sako kitas brolis, va Saida parves, nu tada jau uzskeliau prie jos o tai ka jinai kokia invalide kad negali grizti pati, keli km o as sampano gerus jau buvau tikrai nebuciau vaziavusi
foto is krikstynu gal turi?
nejuly parašė:
jo girdejau kad antra karta baznycioje tuoktis negalima. na jums tada visai kitokia situacija
kise parašė:
tai kas laksto pastoviai pagal visu norus. mat sesute 22m. nesugebejo pati atvaziuoti nuotrauku pasiimti tai ir mama skambinoo ta koki skandala pakele o tas durniukas ir nuveze... jau ir is po baliaus sako kitas brolis, va Saida parves, nu tada jau uzskeliau prie jos o tai ka jinai kokia invalide kad negali grizti pati, keli km o as sampano gerus jau buvau tikrai nebuciau vaziavusi
Nu jo...Maniškis panašaus būdo tai žinau kaip per nervus kerta tokios nesamonės...
ingoote parašė:
Kur čia taip skubėjot![]()
nzn. vyras jau senai buvo pasipirses, bet konkreciai neplanavom kada tuoksimes. sakem, ai, kada surodyt. tai viena diena vyras paprase kad valandike anksciau is darbo istrukciau, tai nuvaziavom ir padavem pareiskmus
siaip ne del skubejimo baznycioj nesituokem, o del aplinkybiu. vyras pries tai turejo baznytine santuoka
zvonkiene parašė:
foto is krikstynu gal turi?![]()
keles turiu, bet geda net rodyti
kise parašė:
ir kaip ceremonija grazi?
na man asmeniskai tai labai grazi ceremonija.
sake kryziu kalne vienuolyne labai grazi ceremonija. groja su gitaromis, sake vienuoliai dainuoja... na sake neiprastai. mes norejom labai ten tuoktis, bet vietos negavom
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai