simutea576 parašė:
nezinau jau pirkt ar dar ne,nupirkau toki spec.zaisliuka griaust,ji saldytuve pries tai palaikyt reikia
mes tokius kelis zaisliukus turim
simutea576 parašė:
nezinau jau pirkt ar dar ne,nupirkau toki spec.zaisliuka griaust,ji saldytuve pries tai palaikyt reikia
mes tokius kelis zaisliukus turim
minija parašė:
Mes irgi tada gimę! Kaip faina! Mes iš Klaipėdos raj., Gargždų, o jūs? Kaip augat?
mes is vilniaus. antra menesi ugis buvo 61 cm, svoris 5500. kiek dabar - suzinosim kita savaite
maitinu vis dar pati, deja, nuo 2-o menesio primaitinu ir misinukais, nes neuztenka pieno. isbandziau visas priemones - spec. arbateles, daug skysciu, pieno, chalvos, "kabinti ant papo" ir t.t., bet nesigamina daugiau, nors tu ka...
IL_M parašė:
![]()
mes is vilniaus. antra menesi ugis buvo 61 cm, svoris 5500. kiek dabar - suzinosim kita savaite![]()
maitinu vis dar pati, deja, nuo 2-o menesio primaitinu ir misinukais, nes neuztenka pieno. isbandziau visas priemones - spec. arbateles, daug skysciu, pieno, chalvos, "kabinti ant papo" ir t.t., bet nesigamina daugiau, nors tu ka...![]()
Aš iš viso pieno neturėjau, tad mes mišininiai nuo pradžių. Gimė 4250, 56.Cezarinukas, tavi6kis irgi, matytm jei toks milžinas...
minija parašė:
Aš iš viso pieno neturėjau, tad mes mišininiai nuo pradžių. Gimė 4250, 56.Cezarinukas, tavi6kis irgi, matytm jei toks milžinas...
mes 2men buvom 60cm 5.100kg
simutea576 parašė:
mes 2men buvom 60cm 5.100kg
Mes 2-jų mėn. 6200, 59.Dabar nesimatavom, nes gripo epidemija.
minija parašė:
pastebejau, kad daugumos antras vaikas buna didesnis tai koks mano bus antras
minija parašė:
maniskis gime naturaliai, su epiduru (52 cm ir 3500 g). dabar jis aukstas, bet kudutis - jokiu rinkeliu, sonkauliukai matosi...
IL_M parašė:
![]()
mes is vilniaus. antra menesi ugis buvo 61 cm, svoris 5500. kiek dabar - suzinosim kita savaite![]()
maitinu vis dar pati, deja, nuo 2-o menesio primaitinu ir misinukais, nes neuztenka pieno. isbandziau visas priemones - spec. arbateles, daug skysciu, pieno, chalvos, "kabinti ant papo" ir t.t., bet nesigamina daugiau, nors tu ka...![]()
pas mus identiska situacija
3 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai