Rasimiene parašė:
o mus sitas nuramina, bet man galva nuo jo jau sprogsta
www.youtube.com/watch?v=hERLH3Q-hCQ
8 val ir klausot sito
tikrai nupusciau
Rasimiene parašė:
o mus sitas nuramina, bet man galva nuo jo jau sprogsta
www.youtube.com/watch?v=hERLH3Q-hCQ
8 val ir klausot sito
tikrai nupusciau
sveikos
na kalbant apie tetukus,tai musu tikras saunuolis,ir myluoja ir nesioja valgyt paduoda,pampersa be baimes pakeicia,net gi kai gime pats pirmas pampersa uzmove,galiu nakti drasiai pakelt ir pasakyt kad padarytu vaikui valgyt,mylim mes savo tetuka
o siaip augam neblogai,tik kai ta pilnatis tai labai piktas niekur nepadesi,tai tenka nesiot,bet ka padarysi.kai bus 3men eisim pas daktaryte,idomu kiek priaugom
ir gausim pirma skiepuka,cia ziuriu svedijoj daug kitaip nei lietuvoj(del skiepu,apsilankymu pas daktare)
kristak parašė:
8 val ir klausot sitotikrai nupusciau
![]()
![]()
![]()
nea
kol nurimsta kelias min... arba tol kol pasidarau koki darba namie
Labutes,
Apie vyru pagalba kalbat. Na, maniskis tai supertetis
nereikia jo prasyti,kad pampi keistu ar eitu su manim vaika maudyti. Grįzes is darbo panesioja sunu, pasikalba abu
O savaitgaliais tai aplamai pas mus tecio dienos
Vaika kas 2h tik gaunu,kai maitinti laikas. Veja mane vyras i miesta, i lauka,kad atsipalaiduociau. Nors,atrodo, nelabai yra del ko atsipalaiduoti,nes sunus labai geras, ne rankenukas. Bet svarbu vyras rodo iniciatyva. O pampersus jis pirmas ismoko keisti,nes as po CP paslika 4d buvau...vaiko negalejau pakelti
As nuo pat pradziu stengiausi sunaus nedaryt rankenuku. Jei rekcioja, zyzlena, tai prieinu, paglostau,kalbu su juo, raminu, duodu soske ir dar parekciojes jis nurimsta. Tai dabar vargo su nesiojimu neturiu, kur pasodini ten buna, tik svarbu,kad matytu zmogu arba ka nors idomaus
Nesioju tada,kai pilveli skauda vaikui, tada nurimsta greiciau,kol vaistukai suveikia arba kol kaku padaro
O vyrus is dalies tai mamos padaro tokius, islepina labai. Mano vyrui 28m, jis jauniausias seimoj is 3 vaiku, bet neislepintas, sunkaus darbo mates, nes kukliai seima gyveno. Vaziuodavo uogu skinti, buroku raveti ir negaudavo nei lito, nes cia buvo skirta seimai, o dirbti buvo jo pareiga. Gal del to dabar jis toks geras, zino ka reiskia sunkus darbas,kad ir buvimas su vaiku pvz. Bet dziaugiuosi,kad gyvenimas ji taip grudino-norejo kitaip gyventi,tai issimokslino,kad turetu lengva buiti. Bet gerai,kad nepagedo, vertybes tos pacios islike. Ir labai jis palaiko ir gerbia moteris...gal,kad mate,kaip jo mama sunkiai dirba del seimos. Aciu jai uz toki sunu
kapri parašė:
Labutes,Apie vyru pagalba kalbat. Na, maniskis tai supertetis
nereikia jo prasyti,kad pampi keistu ar eitu su manim vaika maudyti. Grįzes is darbo panesioja sunu, pasikalba abu
O savaitgaliais tai aplamai pas mus tecio dienos
Vaika kas čh tik gaunu,kai maitinti laikas. Veja mane vyras i miesta, i lauka,kad atsipalaiduociau. Nors,atrodo, nelabai yra del ko atsipalaiduoti,nes sunus labai geras, ne rankenukas. Bet svarbu vyras rodo iniciatyva. O pampersus jis pirmas ismoko keisti,nes as po CP paslika 4d buvau...vaiko negalejau pakelti
![]()
As nuo pat pradziu stengiausi sunaus nedaryt rankenuku. Jei rekcioja, zyzlena, tai prieinu, paglostau,kalbu su juo, raminu, duodu soske ir dar parekciojes jis nurimsta. Tai dabar vargo su nesiojimu neturiu, kur pasodini ten buna, tik svarbu,kad matytu zmogu arba ka nors idomaus
![]()
O vyrus is dalies tai mamos padaro tokius, islepina labai. Mano vyrui 28m, jis jauniausias seimoj is 3 vaiku, bet neislepintas, sunkaus darbo mates, nes kukliai seima gyveno. Vaziuodavo uogu skinti, buroku raveti ir negaudavo nei lito, nes cia buvo skirta seimai, o dirbti buvo jo pareiga. Gal del to dabar jis toks geras, zino ka reiskia sunkus darbas,kad ir buvimas su vaiku pvz. Bet dziaugiuosi,kad gyvenimas ji taip grudino-norejo kitaip gyventi,tai issimokslino,kad turetu lengva buiti. Bet gerai,kad nepagedo, vertybes tos pacios islike. Ir labai jis palaiko ir gerbia moteris...gal,kad mate,kaip jo mama sunkiai dirba del seimos. Aciu jai uz toki sunu
![]()
kaip faina
man savo vyro taip pat nereikia nk prasyt..pats viska daro,kaip ir taviskis
QQCRazy parašė:
o kokia issirinkot?![]()
va sita
www.best4baby.eu/preke-c38-i329-Fisher_Price_maitinimo_kedute_supynes
doviliuxs parašė:
as dar karta pasikartosiu ar jusu vaikiukam buna paraude vokai?
mano parausta kai miego nori..arba kai akytes trina..o seip tai pas maniski kraujagyslytes matosi ant vokiuku..dar kartais koks spuogelis iskyla,bet greit pradingsta..nu ir kartais seip sau parausta.bet neilgam..nzn kdl
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai