tigriuke666 parašė:
man jau kila noras iskeliauti i FB kad daugiau tokiu ipatingu naujokiu nelystu i pokalbius... ir dar su patarimais...
man irgi kuo toliau tuo labiau
tigriuke666 parašė:
man jau kila noras iskeliauti i FB kad daugiau tokiu ipatingu naujokiu nelystu i pokalbius... ir dar su patarimais...
man irgi kuo toliau tuo labiau
krrrista parašė:
sveikos mamos ziuriu cia apie koses snekat norejau paklaust kaip ar jus pvz siandien virtos koses kita diena duodat nes man visad lieka o info niekur nerandu kazin ar galima?![]()
negalima
bent jau kolkas as info radau kad pvz atsalusios bulves krakmolas jau tampa kenksmingu o ir pasildytas maistas jau naudos neturi kolkas verdu tik siai dienai likuti sunis suvalgo jei lieka
Mamanija parašė:
man irgi kuo toliau tuo labiau![]()
Zadejo gi padaryti uzdarus forumus gaila kad tik pazadai....
krrrista parašė:
sveikos mamos ziuriu cia apie koses snekat norejau paklaust kaip ar jus pvz siandien virtos koses kita diena duodat nes man visad lieka o info niekur nerandu kazin ar galima?![]()
aš tai kaskart verdu naują, nes man ir pačiai pašildytas maistas nelabai, tai ir savo mažei tokio nesiūlau
tigriuke666 parašė:
a tau negera kefyro? prasyciau nenusishnekinet del primatinimo cia mamos vadovaujasi rekomendacijomis gydytoju o ne isgalvotomis ale noriu ir daviau....
gere pora saukstuku praryna kartas nuo karto bet as jai duodu savaitej viena karta ir viduriukai susitvarke nebeviduriuoja viskas normalu yra.
Mamanija parašė:
o tu Jovita?
Ne Gintare
gintariuke21 parašė:
gere pora saukstuku praryna kartas nuo karto bet as jai duodu savaitej viena karta ir viduriukai susitvarke nebeviduriuoja viskas normalu yra.
tikrai nenormalu ... jus gadinate savo vaikucio zarnyna...
krrrista parašė:
na tada aciu gaila as suniuka atidaviau uosviui tai likucius susveistu![]()
zinai kiek prie namu benamiu kaciuku buna?
moterys jus isivaizduojat kad cia tik jus galit kalbet ir kaip sakot ''man jau kila noras iskeliauti i FB kad daugiau tokiu ipatingu naujokiu nelystu i pokalbius... ir dar su patarimais..." ziuriu cia nemazai mamu isijautusios lygbutu ju nuosavybes tie forumai baikit motinos isikalinet viena karta esat mamos, o jeigu norit pasibendraut artimiau eikit privatus jeigu ka.....nenervokit ir neverskit nusikeikt aciu...
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai