lai mukas parašė:
Oi merginos jus coliukes kokios palyginus su manim. mano pilvuzas beveik 100 cm. Nesuprantu, negu as viena tokiu gigantisku puzu. Kur ta spalinukiu nuotrauku grupe,…
2013 Spalinuku nuotraukytes paieskoj ivesk turetu ismest
lai mukas parašė:
Oi merginos jus coliukes kokios palyginus su manim. mano pilvuzas beveik 100 cm. Nesuprantu, negu as viena tokiu gigantisku puzu. Kur ta spalinukiu nuotrauku grupe,…
2013 Spalinuku nuotraukytes paieskoj ivesk turetu ismest
Simona@a parašė:
o jus atsigulusios matuojat?![]()
aga atsigulus reik matuot, bent jau taip daktarai matuoja
lai mukas parašė:
Jo, apie pilvo apimti. As irgi nesinervinu, vis glostydama savo pilvuza sakau, kad tik didesnis augtu.Man kazkaip tada ramiau, rodos ir sunelis tada auga, nors …
tai jau jo pas mane pilvas nebuvo didelis, kai vaziavau gimdyt buvo mazesnis nei dabar o dukra gime beveik 4kg, ir dabar jau cioce pilvely gana didele
egvilija parašė:
2013 Spalinuku nuotraukytes paieskoj ivesk turetu ismest![]()
jau radau, aciu, lauksiu, kol priims
Sveikutes, pries 5 sav pilvo apimtis buvo 99, dabar pti bandziau matuoti atsigulus, tai 106, na treciadieni pas gydytoja, tai tiksliai ismatuos :))) daug kas sako, kad per si men ryskiai pasidejo pilvas, tai tikiuos ir leliukas labai padidejo
, bent jau judesiai tai tikrai sustiprejo
Joola parašė:
Sveikutes, pries 5 sav pilvo apimtis buvo 99, dabar pti bandziau matuoti atsigulus, tai 106, na treciadieni pas gydytoja, tai tiksliai ismatuos :))) daug kas sako, …
kad judesiai darosi stipresni tai tikrai. snd man kai spyre, tai net issiziojau is skausmo....
nu va as katik parejau namolio..su maziuku tiek ispudziu ir geros nuotaikos prisigaudem.. buvome Ledu sventej, gal esat girdejusios apie tokia, pas mus Kedainiuose ji kasmetine ir labai laukiama.. tai taip lengvai ir maloniai pavargome..
Labos nakties merginos, kurios dar naktineja.. ramaus jums miegelio, kad pilvuziukai leistu pailseti..
giedriki parašė:
sveikos, gal kuriai nors nestukei uzeina galva svaigti ir pykint siuo metu? as nesuprantu kas man yra? siandien labai sukasi, svaigsta galva. net sedeti sunku... ka…
labas,man kai svaigo galva, padare tyrimus ir nustate mazakraujyste, tai israse vitaminu...
vel pirmadieni daryusiu tyrimus ziures ar tvarkosi
tu tai kreipkis i gydytojus butinai.
1 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai