ona_mont parašė:
Mes tokį esam gavę - www.piguvaikui.lt/maitinimui/4651-avent-gertuve-puodelis.html, kaip tik nuo 6 mėn.![]()
Mes turim tokia tik nuo 4men, bet nelabai dar supranta, kad is jos gerti reikia, reiks veliau bandyt duot
ona_mont parašė:
Mes tokį esam gavę - www.piguvaikui.lt/maitinimui/4651-avent-gertuve-puodelis.html, kaip tik nuo 6 mėn.![]()
Mes turim tokia tik nuo 4men, bet nelabai dar supranta, kad is jos gerti reikia, reiks veliau bandyt duot
Shmike parašė:
Mes turim tokia tik nuo 4men, bet nelabai dar supranta, kad is jos gerti reikia, reiks veliau bandyt duot![]()
Aš jam duodu pažaisti kai valgyti gaminu tai jis jau moka i burna įsidėti
na bent jau taip išeina
AuReLiJa J parašė:
Beje ar jūsų mažieji taip daro, kelinta diena jau maniskis valgydamas įkanda(dantenukem) spenely ir tempiaskauda,gal ką patarti galit
![]()
Keletą kartų darė, ištraukiau spenelį, paaiškinau, kad skauda, kelias sekundes palaukiau ir vėl daviau.
Beje, sveikinimai Benui 5 mėn. proga - spaudžiam dešinę!
ona_mont parašė:
Keletą kartų darė, ištraukiau spenelį, paaiškinau, kad skauda, kelias sekundes palaukiau ir vėl daviau.
Aš taip pat paaiskinau jog skauda ir Palaukiai truputy ir vėl valgem tikiuosi nereiks pyktis
Ačiū aciu
kaip jie greitai auga
gaila net
AuReLiJa J parašė:
Aš jam duodu pažaisti kai valgyti gaminu tai jis jau moka i burna įsidėtina bent jau taip išeina
![]()
Moka ir manoji i burna isideti, bet nesupranta kad gerti reikia, tai visa slapia buna, bet nieko vis nauji ispudziai
AuReLiJa J parašė:
Beje ar jūsų mažieji taip daro, kelinta diena jau maniskis valgydamas įkanda(dantenukem) spenely ir tempiaskauda,gal ką patarti galit
![]()
oi maniskis taip pastoviai, neapaiskinsi jam,
vistiek kanda, nzn kas bus kai dantys isdigs
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai