kristuze5 parašė:
mano vieno brolio drauge tokia nepscia tai su mano mama net per fb sugeba susipykti ir ne per asmenines zinutes o viesai nu cia jau truksta zodziuo ypac kai k…
Nu jo, as kartais galvoju , nebutu to fb, ramiau gyventu zmones;)
kristuze5 parašė:
mano vieno brolio drauge tokia nepscia tai su mano mama net per fb sugeba susipykti ir ne per asmenines zinutes o viesai nu cia jau truksta zodziuo ypac kai k…
jurguteee parašė:
daugiau knyguskaitytu
kristuze5 parašė:
daugiau knyguskaitytu![]()
Butent
kristuze5 parašė:
as mesytes noriu lasinukus megstu jau cia nuo mazumes mano tetis irgi juos dievina kaimietis jisbudavo 12-1 val naakties susedam su juo ir lasinius kertam
…
Aš tikrų lašinių kaimiškų, naminių paragavau būdama 22 metų, o iki tada rėkiau klykiau, kad neskanu... :DDD paragavau ir patiko, o dar su juoda duonyte ir raugintais agurkėliais..mmmm... manau tokių naminių lašinukų aš ir dabar neatsisakyčiau
o as tai viska valgau, ir lasinukus rukytus ,megstu be galo, bet kazkaip butent dabar neturiu noro jiems, ir va kazkaip i bananus neutraliai ziuriu, va kepeneles nemegstu , na pasirodo ne viska valgau
man kivi be galo skanu, ne dienos neisgyvenu be ju, ir arbuzas, omnomnom :)) o cia vakar skaniai valgiau bulviu kose, su burokeliu salotom su cesnaku, nu taip skanu buvo, kad negaliu :)))
Rafinuota_bohema parašė:
Aš tikrų lašinių kaimiškų, naminių paragavau būdama 22 metų, o iki tada rėkiau klykiau, kad neskanu... :DDD paragavau ir patiko, o dar su juoda duonyte ir raugintai…
Jau pora savaiciu, mjie mano pietus
iskyrus savaitgalius, nes vyras baisisi tokiu racionu mano:)))
Rafinuota_bohema parašė:
Aš tikrų lašinių kaimiškų, naminių paragavau būdama 22 metų, o iki tada rėkiau klykiau, kad neskanu... :DDD paragavau ir patiko, o dar su juoda duonyte ir raugintai…
oooo kaip noreciau, ir dar su svogunu laiskais , arba paprastais svogunasi
jurguteee parašė:
Jau pora savaiciu, mjie mano pietusiskyrus savaitgalius, nes vyras baisisi tokiu racionu mano:)))
Mano vyras tai juokauja, kad aš vegetarą užauginsiu
bet aš nesu vegetarė, man tiesiog laaaaaabbaaiiii retai užsinori kažko mėsiko, bet bandelių su dešrelėm niekada neatsisakau
Joitik, o aš be meliono nei dienos negaliu
ir šią savaitę eina braškės su cukrum, taip man skanu... ir dar persimonai
o štai citrusų visai nesinori, o prieš neštumą kasdien valgydavau ir apelsinus, ir mandarinus
Rafinuota_bohema parašė:
Mano vyras tai juokauja, kad aš vegetarą užauginsiubet aš nesu vegetarė, man tiesiog laaaaaabbaaiiii retai užsinori kažko mėsiko, bet bandelių su dešrelėm nieka…
Ir nereikia tu citrusiniu... alergiskas vaikas gali buti.
25 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai