Gabrielli parašė:
Sveikos, Truputi ne i tema as![]()
Gal
Taip mokama, nesvarbu kiek dirbta.
Gabrielli parašė:
Gal
Taip mokama, nesvarbu kiek dirbta.
Man apskritai keista kai zmones isvaziuoja i uzsieni pamato pasaulio ir sako kaip ten gerai kaup ten grazu kokie zmones ir t.t. bet grize i Lietuva gyvena kaip ir visi bumba kaip ir visi pikti kaip ir visi kiti kysius duoda kaip ir visi. Jei uzsienyje taup gerai tai grizes parodyk ir kitus mokyk bendrauti issisiepus, vietoj bumbejimu sakyk komplimentus, ir nenesk kysiu. Tik reikia pradeti kiekvienam nuo saves. Vienas nenes kitas nenes ir po biski gal atpras nuo kysiuku. Tik reikia pradeti ir pradeti turim kiekvienas nuo saves.
Bent jau mano tokia nuomone.
nerigute123 parašė:
Man apskritai keista kai zmones isvaziuoja i uzsieni pamato pasaulio ir sako kaip ten gerai kaup ten grazu kokie zmones ir t.t. bet grize i Lietuva gyvena kaip ir v…
Mes gyvenam uzsienyje, tai lietuvoj kai apsilankom net esam pamirse jog visur kur eini reikia kist i kisene :-/ kazkaip net minciu tokiu nebuna... Uztad ir pagalbos nesulaukem kai reikejo... Priimamajame vos neisvare lauk kai vasara teko apsilankyt
jokios pagalbos, o mes tik po to susipratom jog pinigeliu reikejo ikist
Gabrielli parašė:
Gal
Taip. Tikrai turi priskaiciuoti uz nepanaudotas atostogas.
Sarune2 parašė:
Mes gyvenam uzsienyje, tai lietuvoj kai apsilankom net esam pamirse jog visur kur eini reikia kist i kisene :-/ kazkaip net minciu tokiu nebuna... Uztad ir pagalbos…
Buna kad taup atrodo bet as keleta sykiu su tokiais su sypsena susitvarkiau. Registraturoj pikciurna sedejo tokia pasakiau kokia situacija tai vos ne rekt pradejo ant manes kodel visos poliklinikos tik pas juos siuncia. Sakau niekas nesiuncia gimdyves pacios renkas kur gimdys o jos pas jus vaziuoja nes daug geru atsiliepimu apie personala girdi, mikro klimatas geras todel ir nori pas jus gimdyt. Tai iskart nugeso. Gal truputi ne i tema bet paskui bibliotekoj blogai uzpildziau blanka tai bibliotekinke buvo nepatenkinta kad blogai uzpildziau mat gaila jai lapeliu buvo, kuriu kruvos gulejo ant stalo. Burbejo burbejo kol sutvarke ka turejo sutvarkyti as jai su sypsena veide sakau aciu ir linkiu jums geros dienos ir kad nebutumete tokia pikta. Ir nuejau o ji liko issiziojus ir neturejo daugiau ka pasakyti. Visur kur einu stengiuos eiti tik su labai gera nuotaika ar be panikos. Iki sios dienos man veikia kaip bus toliau bus matyt.
Na kai atvaziuoji i priimamaji vos ne lavonas tikrai jau su sypsena neimanoma... Vos ne paskutines jegas atidaves, o ten ir rekt aprekia ir nelegalais isvadina (nes mat neturim europos sveikatos korteliu) siuntineja is vieno skyriaus i kita ir nekreipia demasio, tik aiskina jei paguldys kiek mums brangiai kainuos, sakom susimokesim, nes jau tikrai ir 10000lt butu galeje kainuot, bet tai pagalbos reikia, pinigai nesvarbu... Tai tik po keliu dienu pagalvojau jog apie tuos pinigus tiek ten kalbejo nes dave suprast kad kysio reikia...
Menu parašė:
Mano mergytes gimimo terminas taip pat 14 10 14![]()
Kur gimdysi?
Wikoozie parašė:
Kur gimdysi?![]()
Planuoju VGN. Bet jei extra atvejis, tai teks i Trakus vaziuoti
Turtas parašė:
Planuoju VGN. Bet jei extra atvejis, tai teks i Trakus vaziuoti![]()
Man siaip irgi 14 paskutinem ziniom
irgi VGN
b1onde parašė:
Man siaip irgi 14 paskutinem ziniomirgi VGN
![]()
Va...jau esam trys
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai