zivilia parašė:
na musiske atsargei leidziasi as prilailau uz kojos![]()
Mano leliukas vaikstyne stumdo visad
sakau gal stumduka nupirkt
zivilia parašė:
Mano leliukas vaikstyne stumdo visad
sakau gal stumduka nupirkt
elžbietka parašė:
Oj maniskis pastaruoju metu pradejo keltis po 10 kartu per naktiir kiekviena karta duodu papuka, bandziau vandeni, tai tik issibudina ir vistiek praso pienuko, …
Va ir pas mane tas pats..lovytėj nuo vakaro užmigęs numiega, o po to jau valgyt kai atsikelia, tai į lovytę nebegaliu įguldyt nors tu ka, atsibunda, o kai šalia guldais, tai tik šypt ir miega, gudruolis
užėjo moras valgyt, tik jaučiu, kad knisasi apie papukus ir reikia duot..
zivilia parašė:
Oij, mano vyras varo po visus namus su stumduku šaukdamas, su apsisukimu dar sunkoka, bet kai nori ir apsisuka
zivilia parašė:
Musiskis kol kas labiau su stumduku zaidzia negu vaiksto
jam patinka kaladeles isimti, muzikeles paklausyti
Evuttė parašė:
Sveikos, ar jusu maziukai tarkim kai guli, ar geria misinuka, jie nelenda prie plauku savo? Nes manoji, lyg noretu pesti juos, bet tik siaip pasiima i kumstuka patr…
Maniskis su savo ausimis taip daro, mat plauku nelabai turi
sijute parašė:
Maniskis su savo ausimis taip daro, mat plauku nelabai turi![]()
Musu ausys ir pastoviai nudraskytos...draugai kurie turi du vaikus, sake kad kai dantys nustos dygti, nustos draskyti...labai tikiuosi...nes kitaip tai nezinau ka daryt reikes....kita savaite eisim pas neurologe, tai pas ja dar pasikonsultuosiu...
zhymule parašė:
Musu ausys ir pastoviai nudraskytos...draugai kurie turi du vaikus, sake kad kai dantys nustos dygti, nustos draskyti...labai tikiuosi...nes kitaip tai nezinau ka d…
Jei galesit, parasykit, ka neurologas sake siuo klausimu, nes mums irgi labai idomu. As musu pediatrei sakiau del tu ausu, tai ji sake, kad cia toks raidos etapas, kai atranda ausis, lytinius organus ir t.t.
O dantuku dar ne vieno neturim, bet ausys iegi net lupasi
sijute parašė:
Jei galesit, parasykit, ka neurologas sake siuo klausimu, nes mums irgi labai idomu. As musu pediatrei sakiau del tu ausu, tai ji sake, kad cia toks raidos etapas, …
sveikute taip toks leliuku etapas,jie kiekviena kuno dali istyrineja,bus ir akis ir atras rankyte,sedine istyrines,bet praeis su laiku mamos viskas.......
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2014-metu-gruodinukai-10
15 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai