medyte29 parašė:
siandien pasirodo simtukas pas manenekreipiau demesio as i tas dieneles, bet kazkaip uzmeciau aki..o galvoju kiek nedaug beliko ir kai lelyte laikysiu, siandien…
Labai grazus mergaiciu vardai
medyte29 parašė:
siandien pasirodo simtukas pas manenekreipiau demesio as i tas dieneles, bet kazkaip uzmeciau aki..o galvoju kiek nedaug beliko ir kai lelyte laikysiu, siandien…
Labai grazus mergaiciu vardai
warliukas parašė:
Labai grazus mergaiciu vardai![]()
Aciu
kazkaip patys atejo tie vardukai, nors antroji dar pilvelyje
Fainute_4 parašė:
Sveikos ;)kaip laikotes siandien? oj man vis paskaudena kur, tempiasi raisciai, nugara skauda... zodziu kaip pensininke jauciuos, o sako ka dabar pats tas geris ne…
va butent visur raso kad dabar pats nuostabiausias laikas turetu buti,o as jau vos paeinu,nesusirieciu per pilva
braska traska kauliukai,raiscius tempia,jau noriu greiciau tos dienos kai leiukas ant ranku bus :)pirmais nestumais gal ir galejau gulet ir dziaugtis,bet dabar nera laiko but nesciai
Man tai su dubens kaulais problemos. Matyt nervas uzspaustas, nes kai pasilenkus ilgiau pabunu ar aktyviau pajudu isvis nebepasijudinu, kartais net koja atrodo atsisakineja ir lovoj kai uzstringa vienoj padety tai negaliu net apsiverst. Bet pamiegu, pailsiu ir praeina
Tik jau sunkiai issimiegot gaunasi, nes sonus nuguliu, sonkaulius skaudet pradeda
Agnestaa parašė:
labas pleputs tiek priraset, visko net atidziai skaityt ner kada. Nu tos, kurios neturit vaikuciu dar tai atostogu metu sedesit prie kompo irplepesit, bet kurios t…
Tavo uzbarikaduotas, o mano okupuotas
multiku jam iskart prireikia jei pabandai atsisest, tai youtube net nebeisjungiu.
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai