Mama_Agne parašė:
Akuseres? Sakot cia per gimdyma atsirado???![]()
Kazkaip nelabai rando as info pasiskaityt apie tai placiau....
sveikaoda.com/apie-oda/pigmentacijos-sutrikimai/150-igimtos-demes.html
Mama_Agne parašė:
Akuseres? Sakot cia per gimdyma atsirado???![]()
Kazkaip nelabai rando as info pasiskaityt apie tai placiau....
Laurita31 parašė:
Kaip jums pavyksta su sypsena nufotkint?nes man misija neimanoma ,atrodo kad tycia nebesisypso kai pamato fotika
![]()
Pasnekinu tai sypsena iki ausu:-D
wanilla23 parašė:
Pasnekinu tai sypsena iki ausu:-D
Jooo,as galiu nors ir ant blakstienu atsistot besnekindama sypsenos neisspaudzia,bet tik padek fotika ar plansete i sona ,sypsena nuo ausies iki ausies isspausta
ar tik nebus i mama
as ir nemegstu pries objektyva sypsotis ,aplamai nemegstu fotkintis
modestasakunaite parašė:
linksminames ir mes:)*
Ar pati pirkot galvajuoste? Reiktu mum tokios,kur ir ausytes uzdengtu,kad kepures nedet....
Laurita31 parašė:
Jooo,as galiu nors ir ant blakstienu atsistot besnekindama sypsenos neisspaudzia,bet tik padek fotika ar plansete i sona ,sypsena nuo ausies iki ausies isspausta :D…
Tai Matomai i mamyte. :-)) mano tai galima pagaut megsta pasimaivyt pries objektyva.
Laurita31 parašė:
Kaip jums pavyksta su sypsena nufotkint?nes man misija neimanoma ,atrodo kad tycia nebesisypso kai pamato fotika
![]()
Daug daug daug kadru reikia
Ir daug kantrybes
colleen parašė:
Dekui! Raktazodzio igimtos demes nesugebejau sumastyt.... Visgi truksta poros sratu smegeninej pagyvenus tokiu ritmu
Sveikos mamytės, mano pupulė šiandien laukė taip klykė apie kokia valandą, kad jau nežinojau ką ir daryt. Klykiančią parsivežiau namo, užmigo, pabudo ir vėl... oi kokie šiandien kapriziukai buvo. Pamiegojo ir veikla maloni tapo.
Ką jūs darot, kai jūsų mažiukai pradeda šitaip rėkt mieste? Man atrodė, kad apkinkiniai mane užbadys...
Reda Andr parašė:
Sveikos mamytės, mano pupulė šiandien laukė taip klykė apie kokia valandą, kad jau nežinojau ką ir daryt. Klykiančią parsivežiau namo, užmigo, pabudo ir vėl... oi k…
Uzbadyti gali nebent mazu vaiku netureje zmones
Reda Andr parašė:
Sveikos mamytės, mano pupulė šiandien laukė taip klykė apie kokia valandą, kad jau nežinojau ką ir daryt. Klykiančią parsivežiau namo, užmigo, pabudo ir vėl... oi k…
Vaziuoju su rekianciu ir tiek
nieko neprigalvosi cia. As paimu ant ranku, jei nepadeda, guldau atgal ir viskas. Buna ir man tokiu koncertu.... Ir nieko nepadarysi
Reda Andr parašė:
Pasmalsausiu, o čia gal plaunama knygelė ar medžiaginė? Jei ne paslaptis, kur pirkot?
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai