ausra.d parašė:
Sveikos, gal yra busimu mamyciu is Klaipedos? ;) Pas kokias ginekoleges lankotes?![]()
ir man šis klausimas lb aktualus, neapsisprendžiu pas ką geriausiai eiti ?
ausra.d parašė:
Sveikos, gal yra busimu mamyciu is Klaipedos? ;) Pas kokias ginekoleges lankotes?![]()
ir man šis klausimas lb aktualus, neapsisprendžiu pas ką geriausiai eiti ?
Neringut91 parašė:
ir man šis klausimas lb aktualus, neapsisprendžiu pas ką geriausiai eiti ?![]()
As visada lankiausi pas Kaupaite tai ir dabar bandysiu eit pas ja.. tik nieko nezinau kaip ji su nestukem.. kazka girdejau kad nestuma priziuri tik pirmus tris menesius o po to jau nebe.. :/ o pas ka jus planuojat lankytis?
ausra.d parašė:
na as buvau is Klaipedos dabar Kretingoje. Jolsanoje pas Galvosiene lankiaus
Neringut91 parašė:
ir man šis klausimas lb aktualus, neapsisprendžiu pas ką geriausiai eiti ?![]()
As lankausi pas Gruzdiene bet zadu pereiti pas Maciulionyte
Neringut91 parašė:
Aš ir galvojau pas Gruzdienę, bet pas ją galima tik privačiai. O kaip gydytoja Kiseliova?
jei nemaisau tai Gruzdiene Jolsanoj dirba privaciai? ir ligoninej kazkurioj dar?
Deimanteka parašė:
Sveikutes, turiu klausima. Ginekologe siuncia pas genetika, gyvenu salia Klaipėdos. Nemokamai senai jau nebera vakar del mokamu skambvietuskambinausirgi nebeturi vi…
o kur tu skambinaisi? gimdymo namuose konsultacinei metau yra talonu kovui
Neringut91 parašė:
Aš ir galvojau pas Gruzdienę, bet pas ją galima tik privačiai. O kaip gydytoja Kiseliova?
Grusdiene turi savo klinika salia stoties. Labai jauki klinika viskas kaip namie net baltu chalatu nera o ir kainos dukart mazesnes nei vaisingumo klinikoj. Bet as pirma gimdziau su Maciulionyte tai noriu pas ja grizti. O apie Kiseliova irgi geri atsiliepimai bet nesu buvusi pas ja.
Sikase parašė:
Tai normalu, man pradžia irgi tokia buvo, nors dabar nebe su tokia pavargus ir nebepykina, bet šalta tai tikrai man![]()
O kiek laiko jums truko pykinimas? man vakar keistai aprimo pykinimas, vos vos besijaucia, o pries tai savaite labai pykino, tad esu vos ne panikoje...
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai