Arktis parašė:
Oi nu superman siuo metu padeda sesuo, be jos butu manau sudetinga
bet aciu kad pasidalinote savo veiklom🤗
Mano vaikam, dabar jau abiem traukinukai kažkas tokio, žaidžia abu su jais, mergaitei turėtų patikti virtuvėlė su puodais
Arktis parašė:
Oi nu superman siuo metu padeda sesuo, be jos butu manau sudetinga
bet aciu kad pasidalinote savo veiklom🤗
Mano vaikam, dabar jau abiem traukinukai kažkas tokio, žaidžia abu su jais, mergaitei turėtų patikti virtuvėlė su puodais
Aš ne į temą,bet noriu išsisskyti,jau atsibodo kasdien pasiimti mergaite ir klausyti,kad ji nesipraso ant puoduko ir reikia deti pampi. Nsmuose ir visur kitus prasosi,nezinau,kodel darzelyje ne ir kad ji daznai pyksta,jeigu ja veda ant puoduko. Tai galiausiai siandien pasakiau,kad neklausinekit ir palaukit kol paprasys. Bet is ju supratai,kad des pampi,darzas privatus. Nezinau kaip elgtis,keisti darželi ir vel is naujo pradeti labai nesinori,bet susitarti sunkoka darosi
pupkius parašė:
Aš ne į temą,bet noriu išsisskyti,jau atsibodo kasdien pasiimti mergaite ir klausyti,kad ji nesipraso ant puoduko ir reikia deti pampi. Nsmuose ir visur kitus praso…
As tikrai prasyciau, jie kazka daro ne taip.. Tikrai sakyciau pasiliksiu pastsbeti kas per beda.. Jos turi skatinti savarankiskuma ir tikrai nedeciau pampio jokiu budu!!! Jei yra galimybe kalbetis, o jei ne keisti darziuka jei yra galimybe, ypac pries tai pasidomejus apie tai. Pas mus mergyte tik nekakoja darziuke, buvo pora avariju namie, manau tai itakojo darziukas turiu omeny, bet dabar jau kaip ir tvarkoj
pupkius parašė:
Aš ne į temą,bet noriu išsisskyti,jau atsibodo kasdien pasiimti mergaite ir klausyti,kad ji nesipraso ant puoduko ir reikia deti pampi. Nsmuose ir visur kitus praso…
O jai nedetu pampio, būtų avarijos? Gal tegu nededa. Įdėkite daugiau triusikėlių, kelnyčiu. Gal tiesiog ją spaudžia daryti su visais, gal ji tada nenori
monamint parašė:
O jai nedetu pampio, būtų avarijos? Gal tegu nededa. Įdėkite daugiau triusikėlių, kelnyčiu. Gal tiesiog ją spaudžia daryti su visais, gal ji tada nenori
Ji darželyje ir būna be pampio,o auklėtojos,nori jį dėti,nes mergaitė nesipraso ir būna avarijų. Tai as aukletojoms sakiau,kad jus neklauskit jos,paprasys pati,na namuose juk prasosi,tik darželyje kazkas ne taip.
Arktis parašė:
As tikrai prasyciau, jie kazka daro ne taip.. Tikrai sakyciau pasiliksiu pastsbeti kas per beda.. Jos turi skatinti savarankiskuma ir tikrai nedeciau pampio jokiu b…
Tai vat man irgi atrodo,kad beda kazkur yra,nes namie prasosi. Prašau,kad jos neklausinetu ir neverstu,tegul prasosi pati,tai sake bandys,jei ne des pampi🤦♀️🤷♀️na,neina susikalbeti,taip nesinori keisti darzeli,vel nauja adaptacija,o as jai grizau i darba, i darzeli eina noriai🤷♀️bet reikes kazka daryti
pupkius parašė:
Ji darželyje ir būna be pampio,o auklėtojos,nori jį dėti,nes mergaitė nesipraso ir būna avarijų. Tai as aukletojoms sakiau,kad jus neklauskit jos,paprasys pati,na n…
Maniškis nesiprašo daržely didelių reikalų. Bet čia problema tiesiog ta, kad jam yra stresas. Sunkiai pradėjo daryti namie į puoduką, o darželyje taip pat nepersilaužia, todėl mes dirbam tuo reikau su vaiku. Gal darželyje daro viską gerai, tiesiog bėdos vaiko psichologijoje, bet auklėtojos tą tikrai turi išmanyti ir nesiūlyti lengviausio varianto. Neškite daug pakaitinių drabužėlių bet tuo pačiu ir pati daug kalbėkite su vaiku be jokio spaudimo. Mūsiškis darželyke ir namuose jau pats eina į tualetą ir atlieka pilnai mažus reikalus bei apsiauna trusikėlius su kelnėm. Labai džiaugiuosi dėl to
fica parašė:
Maniškis nesiprašo daržely didelių reikalų. Bet čia problema tiesiog ta, kad jam yra stresas. Sunkiai pradėjo daryti namie į puoduką, o darželyje taip pat nepersila…
Visada kalbamės,kad darželyje paprašyk,kaip ir namuose,bet nenoriu aš jos spausti,nes ir namuose,bus ta pati situacija,kelnyčiu,darželyje pilna,as ne paluciu prinesiau,kad ir pietuku miegui nebedetu sauskelniu,bet deda🤦♀️as manau,kad ir problema yra aukletoju nenoras viska valyti ir keisti kelnyciu ir jos ja spaudzia,nuolatos klausinedamos,nes pagal jas,tik mano dukra,nesipraso ant puoduko🤷♀️
pupkius parašė:
Ji darželyje ir būna be pampio,o auklėtojos,nori jį dėti,nes mergaitė nesipraso ir būna avarijų. Tai as aukletojoms sakiau,kad jus neklauskit jos,paprasys pati,na n…
Mano namuose prasosi o darzely ne, bet jis priprates kad darzely ji kas kazkiek laiko nuveda. Tai nuvedus visada padaro ant wc
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai