2020.10.20 22:15 (prieš 5 m.)
Arktis parašė:
Sveikos. Norejau paklausti merginu kurios turi du vaikučius mano atveju mergytes 2metu ir menesio... Kaip jus susitvarkot? :))
Aš tai manau, kad puikiai susitvarkau su abiem vaikais. Per šiuos 4 mėn, tik keletas dienų buvo kai norėjau visus aplink žudyti
pvz., naktį prastai visi miegojom, o dieną abu klykė... brrr, net nenoriu prisiminti tų dienelių
bet jų tik kelios buvo!
o šiaip, bent jau mums sunkiausia buvo (dar truputį yra) - didžiojo pavydas. Bet va, jau kasdien vis mažiau mušimo ir pasako, kad pavydžiu kad "mama nešioja brolį" ar "kad mama žiūri/liečia", tai tuomet reik paniurkyt dičkį ir vėl viskas ok
Mes į darželį neleidžiam, būnam visi trys kartu. Nenorėjau atskirti brolių, savęs ir dičkio. Tikrai nesigailiu - labai daug gražių akimirkų turim, kai dičkis ir glosto ir kalbina mažių, kai mažius tik pamatęs brolį išsišiepia, seka akimis ir krykštauja <3
O jeigu klausimas kaip buityje susitvarkom - tai nesitvarkom
kada išeina, tada. Naktim surenku žaislus, aptvarkau, o ryte vėl viskas keliauja iš vieno kampo į kitą. Bet neimu į galvą. Man fainiau stebėti augančius ir tobulėjančius vaikus nei kad pergyventi dėl netvarkos...