Nueglute parašė:
Tai pavėsyje būkit, kad kuo mažiau saulės gautų
kai +30 su virš bus, gi nelaikysit vaiko ilgom rankovėm
Nueglute parašė:
Tai pavėsyje būkit, kad kuo mažiau saulės gautų
kai +30 su virš bus, gi nelaikysit vaiko ilgom rankovėm
DovileGlumb parašė:
Turiu tada įtarimą kad nevirskina alergiškiems vaikams skirto misinuko, nes dėl alergijos labai daug ko atsisakiau. Kolkas neatseku kas alergizuojs![]()
Tai nera faktas, kad alergizuoja. Tai gali itakoti ir del nesancio zarnyno ar virskinimo trakto brandumo. Mes daugiau nei trys menesiai tustinames vien gleivemis ir taip pat labai daug ko atsisakiau ir likau tik su keletu produktu. Ko pasekoje pati savo organizma nualinau. Mums truko kantrybe ir nuejom pas alergologa ir kiek dare meginiu alergijos, nei vienas nepasitvirtino. Tai liepe valgyt viska, nes priezastis tikrai nera maiste. Musu atveju yra taip. Siulau nepagaileti truputi pinigeliu ir pasidaryti alergiju tyrima, kad pati saves su badavimu nenualintumet organizmo😉
Plius jei vaikas yra ramus, guvus tai tikrai klausimas ar alergija🌹
Ausryte47 parašė:
Tai nera faktas, kad alergizuoja. Tai gali itakoti ir del nesancio zarnyno ar virskinimo trakto brandumo. Mes daugiau nei trys menesiai tustinames vien gleivemis ir…
Kur tyrėtės dėl alergijos ir jei nepaslaptis kiek tokie tyrimai kainuoja?
Mums asmeniškai situacija taisosi kai einam link 4 mėn., bet aš pati dar nedrįstu daug produktų valgyti..
OnaLT parašė:
Sveikos! Kiek jusu vaikuciai priaugo per 4-a menesį? Maniškis anksčiau vis po 1kg per mėnesį priaugo, o šį paskutinį mėnesį tik kokius 500 g. Aš maitinu mp ir mišin…
Mes priaugom ir nedaug. Visus mėn po +900 gr buvo, o va ejom 4 TA ziuret, tai 450 gr. Bet gydytoja nieko nesake kad per mazai, sako pakankamai. Mes kol kas ir MP ir kartais vakare pries didyji miega dar papildomai kokius 60-100 ml isgeria. Matyt nepakanka per diena jam. Bet per savaite kokius 3-4 kartai buna.
OnaLT parašė:
Sveikos! Kiek jusu vaikuciai priaugo per 4-a menesį? Maniškis anksčiau vis po 1kg per mėnesį priaugo, o šį paskutinį mėnesį tik kokius 500 g. Aš maitinu mp ir mišin…
Nuo 3 menesiu bet koks prieaugis yra gerai, ir niekas taip jo ne akcentuoja kaip pirmuosius
OnaLT parašė:
Per nepilnus du mėn 700g. priaugo. Dieną kategoriškai neima krūties, duodu pm, o naktį valgo mp. Jau gavom patarimą pradėt daržovienėm promaitint. Vis nesiružtu.
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai