To_the_Moon parašė:
O mes siandien zengem savo pirma zingsniuka patys 🤩😍😍
saunuoliai, tuoj ir begiosit
To_the_Moon parašė:
O mes siandien zengem savo pirma zingsniuka patys 🤩😍😍
saunuoliai, tuoj ir begiosit
IndreP. parašė:
Labas mamos. Prašau, paguoskit, kad ne pas mane vienà tokia situacija 😀 Maniškis dar nevaikšto savarankiškai. Žodžiu, praktiškai visà dienà nieko negaliu pasidaryt.…
Maniskis vaikšto jau, bet kaip ir jūs per visą dieną beveik nieko negaliu pasidaryt, nes visas dėmesys turi būti mažajam
jei uzsizaidzia, tai ir labai trumpam... Tai dažniausiai valgyt ir kitus buities darbus pasidarau kai užmiega, o miega dar 2 kartus dienoje, tai tas šiek tiek gelbėja
Nueglute parašė:
Mano berniukas irgi mamyčiukas kaip aš juokiuos 😀 , nors pats vaikšto bet visvien su mama ir pas mama ant ranku geriausia, jei mama ka dirba, ypač virtuvėje. O vat …
labai labai sveikinu ir jus besilaukiant antrojo
Manoji pupa, jau pradeda vaikščioti po truputį, bet mamyčiukas totalus😊 nkr manęs nepaleidžia, jei palieku kur, iškart atvaro ir į kojas...bet ji nuo gimimo toks maminčius😁😁 aš laukiu kada ji išmoks nors kiek viena pabūti, su tėčiu irgi nlb nori būti...vis dar turiu miegoti šalia per jos pietų miegą, nors jau miega tik kartą dienoje...lb nevalgi ir papinukė..."problemų" apsčiai...ir nežinau kaip jas išspręsti...net kai būnam abi vienam kambary pati viena nkm neužsiima, turiu su ja ką nors veikti drauge, sau laiko turiu nebent tada, kai tėtis apsiima, nors valandžiukei, o šiaip dieną naktį kartu...
el-aura parašė:
labai labai sveikinu ir jus besilaukiant antrojo![]()
Ačiū 😊🤗
Tacu parašė:
Manoji pupa, jau pradeda vaikščioti po truputį, bet mamyčiukas totalus😊 nkr manęs nepaleidžia, jei palieku kur, iškart atvaro ir į kojas...bet ji nuo gimimo toks ma…
Aš tai galvoju, kad nevalgo dėl to, kad kaip sakot labai megsta pienuką ir matyt jai užtenka 🙂 o mūsų mamyčiukai manau greit išaugs ir paskui džiaugsimės, kad išauginom savimi pasitikinčius ir tvirtus vaikus.
Nueglute parašė:
Aš tai galvoju, kad nevalgo dėl to, kad kaip sakot labai megsta pienuką ir matyt jai užtenka 🙂 o mūsų mamyčiukai manau greit išaugs ir paskui džiaugsimės, kad išaug…
Atsiprasau, as ne i tema... laukiates 4 sav?🙈
alina1984 parašė:
Sveikos.ar yra jau dirbanciu mamyciu?planuojanciu grizt i darbus?
As jau nuo sausio. Va dbr googlinu darbe per susiribkima :)))) chacha. Planuoji i darba?
Green_Evening parašė:
As jau nuo sausio. Va dbr googlinu darbe per susiribkima :)))) chacha. Planuoji i darba?
o kur maziukas? jau darzelyje?
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai