Debesėlis_ parašė:
Ai nu supratau![]()
Maniškė jau porą žingsnių savarankiškai paeina. Tai labai tikiuosi, kad metų proga…
Pas mus taip pat
lysvarai laikyti papildomi daiktai
Debesėlis_ parašė:
Ai nu supratau![]()
Maniškė jau porą žingsnių savarankiškai paeina. Tai labai tikiuosi, kad metų proga…
Pas mus taip pat
lysvarai laikyti papildomi daiktai
O sakykit mamos, kaip saugojat mazylius nuo griuvimo? Ta prasme jau stojasi, tačiau neislaiko dar kartais stipriai saves ir pora sykiu voztelejosi atgal...tai sirdis stoja net man
Jau nepalieku vieno visai, nes tik nusisuk jau ziurek birbyzas stovi uzsikabines kur (ir sugebek tu man taip staigiai...🙄😆🙉)..ir tada sumasto pasileist....vajezau...suprantu savo klausimo nesamoninguma...bet vistiek..😆🙉🙈
Pumpurelis123 parašė:
O sakykit mamos, kaip saugojat mazylius nuo griuvimo? Ta prasme jau stojasi, tačiau neislaiko dar kartais stipriai saves ir pora sykiu voztelejosi atgal...tai sirdi…
Na niekaip. Stojasi krenta, vėl stojasi ir vėl krenta. Mokosi. Tokia praktika
tik per savo patirtį išmoks. Maniškė su gūzais ant kaktos
Debesėlis_ parašė:
Na niekaip. Stojasi krenta, vėl stojasi ir vėl krenta. Mokosi. Tokia praktikatik per savo patirtį išmoks. Maniškė su gūzais ant kaktos
![]()
Jezau man taip baisu.....🙉🙉🙉🙉
Debesėlis_ parašė:
Na niekaip. Stojasi krenta, vėl stojasi ir vėl krenta. Mokosi. Tokia praktikatik per savo patirtį išmoks. Maniškė su gūzais ant kaktos
![]()
Maniskio tai pakausis kencia istisai, kazkaip neatsargiai voziasi 🙈🙈 baisiausia kaip ant plyteliu...
Sima1979 parašė:
Maniskio tai pakausis kencia istisai, kazkaip neatsargiai voziasi 🙈🙈 baisiausia kaip ant plyteliu...
Visi skirtingai kristi išmokę
manoji su kakta visur kliūna
atrodo va šalia būnu ir akimirkos reikalas tas guzas!
Pumpurelis123 parašė:
O sakykit mamos, kaip saugojat mazylius nuo griuvimo? Ta prasme jau stojasi, tačiau neislaiko dar kartais stipriai saves ir pora sykiu voztelejosi atgal...tai sirdi…
Aš irgi tik akį vis užmetu ar kur nesivers, bet nuo pirmų judesių leidau kiek įmanoma savarankiškiau judėt, kai pradėjo šliaužt, ropot pats matė, kad gali atsitrenkt su galvyte į kėdę, pastalę ir kad skaudės. Net su stalčiais jau moka elgtis, nes nestipriai kelis kart yra šiek tiek prisispaudes pirštus, aišku viskas su mano priežiūra. Ne visada spėju sužiūrėti, kad nenusiverstų kur, būna susimuša stipriau, bet manau reikia labiau žiūrėti ar vaikas kita kart atsargesnis ar visvien taip pat susimusa ir pamirsta, manau nuo vaiko priklauso labai daug 😉
Pumpurelis123 parašė:
Ar turit kas stumduka(ne vaikstyne)? Jei kas turit pasidalinkit ar pasiteisino, koki rinkotes?
Mes turejom vtech bet jau pardavem
pasiteisini tikrai labai, ir žaide ir vaiksčiojo - stumde :)) pardavem nes jau puikiai vaikšto pats, pradejo nedrasiai 10men, tai per menesi jau gerai įgudo
20 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai