Egleal parašė:
Sveikos, prisiduodu ir aš. Šiąnakt laokricio 4d. 03:34 ryte gimė sūnus. Pajaučiau saremius namie staiga apie 21:30, Atvaziavau 22:30 į ligonine, buvo geri 2cm atsid…
Sveikinimai.
O kad man taip.
Egleal parašė:
Sveikos, prisiduodu ir aš. Šiąnakt laokricio 4d. 03:34 ryte gimė sūnus. Pajaučiau saremius namie staiga apie 21:30, Atvaziavau 22:30 į ligonine, buvo geri 2cm atsid…
Sveikinimai.
O kad man taip.
Egleal parašė:
Sveikinimai!! Kaip faina!❤❤❤ lengvas gimdymas, super!❤
Didžiausi sveikinimai susilaukisioms stebuklėlių
skaitau ir pavydžiu... Mano princesė net nesiruošia niekur judėti iš vietos
nors jau 3 diena po termino
laukt liepė kol 41 savaitė sueis
jau neina rast sau vietos. Ir krapštyti iki to laiko nieks nenori
dar pamenu kaip bijojau per anksti pagimdyt
paruošiamieji kankino. Dabar tylu ramu, net ir tų nebeliko
@BellaVita@ parašė:
Tai mes ir turim kartu gimdyti, taip tarėmės 🤣 Tik kad aš rami namuose, o ji va, jau tiesiojoj! 🤦♀️🤣
Dar ne vakaras, spėsit prisijungti 😅🙈🙈
Egleal parašė:
Labai norėčiau tikėti, kad neplyšiu, nekirps ir nereiks cp, visa kita galiu iškentėti, bet pirmas leliukas, paruošiamųjų nėra ir apskritai, kad kūnas kažkaip ruoštųsi nejaučiu 😅 Darau tempimo pratimus, Kėgelio pratimus ir tikiuosi, kad tai padės 😂😂
O Jums sveikinimai! 😍😍
gabytenevins parašė:
Dar ne vakaras, spėsit prisijungti 😅🙈🙈
aš su pirmagime truputį plyšau, tai, žinokit, visiškai to nepajaučiau. Epidūro neturėjau. Siuvimas buvo labai delikatus ir neskausmingas (švelniai nuskausmintas).
Svarbiausia tuos sąrėmius su pilnu atsidarymu iškentėti, ir kad sklandi veikla būtų
Egleal parašė:
Kaip faina, jau po visko
Svekinimai
Epai parašė:
Didžiausi sveikinimai susilaukisioms stebuklėliųskaitau ir pavydžiu... Mano princesė net nesiruošia niekur judėti iš vietos
nors jau 3 diena po termino…
Ir aš jau po termino 3d , sienom noris lipti kad tik prasidėtų kas.. Jau ir skauda ir maudena, bet jokių kamščių, vandenų, apetitas yra, vaikelis judrus.. Vienintelius paruošiamus vkr naktį jaučiau.. Ir vėl ramybę :/ o visi jau teiraujasi, ar jau
amžinai atrodo nėščia esu..
lavasara parašė:
Teko susidurt su viena Kauniete nestuke prie endokrinologo kabineto, o paskui ji atpazino mane Mazylio paskaitose. Musu abieju terminas 23d. Idomu kaip jums sekasi:…
Krypuoju, linguoju ir labai laukiu kada mazasis pasirodyt suplanuos 🙂jau noretusi kaip ir greiciau, bet nieko nepaskubinsi. Kaip Jus laikotes su lelyte? ☺️
22 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai