astulia_p parašė:
Niu ka, nubego man vandenys . Reik ruostis. Saremiu dar nera jokiu
Lengvai ir greitai 😍
Mane atsimenu greitai suriete, kai vandenys nubego 😁😁😁😁 bet kaip greit suriete, taip greit ir pagimdziau 😁
astulia_p parašė:
Niu ka, nubego man vandenys . Reik ruostis. Saremiu dar nera jokiu
Lengvai ir greitai 😍
Mane atsimenu greitai suriete, kai vandenys nubego 😁😁😁😁 bet kaip greit suriete, taip greit ir pagimdziau 😁
xbrigitux parašė:
Merginos, nebegaliu... verkiu kaip klyną skauda..... ar kas kovoja su šitu skausmu ir kaip? Nes lovoj guliu, pasiversti negaliu... paeiti negaliu... dar taip niekad…
Papasakok kas per skausmas, nes man ragai, dar taip nebuvo.. Tikrai ne sąrėmiai, vaikas labai duodas, nu bet taip skauda lyg kaklelį, makšties vidų, nežinau net, toks duriantis skausmas spazmais lyg pjautų kas..
Victrix parašė:
Papasakok kas per skausmas, nes man ragai, dar taip nebuvo.. Tikrai ne sąrėmiai, vaikas labai duodas, nu bet taip skauda lyg kaklelį, makšties vidų, nežinau net, to…
Man irgi toks pats skausmas, lyg durimas.. Vaikštant, lipant iš lovos, sukantis...
@BellaVita@ parašė:
Rašysiu, labas rytas, mes namuose kavą geriam 😁
Victrix parašė:
Aš nesu gera mama, nežaidžiau ir nežaidžiu su lėlėm (tik stalo žaidimus), esu darboholikė, su vaiku ant rankų baigiau mokslus, nieko nestabdžiau, visada dirbau kiek…
Aš irgi tokia🙄 labai griežta. Vyras net bara kartais, jis toks ramus, net pavydžiu.. ech.. sunku man pačiai su savim..
LT88 parašė:
Ko
Kaip faina paskaityt tokias mintis😘 reikia tiket savim. Tik ne visad iseina😘
Nyana parašė:
Laukiam naujienu!
Na kol kas niekas nevyksta, arba lb lb letai kurias. Per tonus keleta saremiu fiksavo, bet as ju nejauciau. . Tai akusere sake 6 val laukia po vandenu nutekejimo, o tada jei nieko, skatinamuju duos. Tai praejo 4 su puse. Sake pamiegot. Bet ka cia miegosiu - salia pasigimde mergyte, tai tiek verkia ( tiksliau rekia
)
Marima parašė:
Oj, merginos, man kažkas vyksta. Prasidėjo apie 14 valandą žiauriai suskausta nugarą (apačią, bet pilvo neskauda ir nepasakyčiau, kad jis kažkaip labai ypatingai su…
Na ką mamytės, tie aprašyti mano skausmai, pasirodo buvo kuo normaliau šį sąrėmiai. Nesusureguliavo namuose iki galo, buvo + - 6-8 minutės. Rimtesni d prasidėjo apie 19.30, bet tokie, kur tikrai kentėti galima, skaudėjo tik nugara. 22.30 atvykom į ligoninę, klausia kas kiek sąrėmiai, sakau, kas kokias 7 min, bet sakau nėra tokie, kad kentėt negalėčiau, norėčiau pasitikrint, nes lyg ir judesių mažiau jaučiu. Apžiūri, sako, viskas čia pas jus gerai - 8 cm atsidarymas. 23 val buvom gimdykloje, nuleido vandenis ir 00.30 gimė mūsų mažoji - 2980 g, 49 cm, 3 dienom anksčiau. Aišku, jokio epiduro, jokio nuskausminimo negavau, kateteri tik istate ir po visko nieko suleisti nespėję, ištraukė. Plysau minimaliai, išstumia gal per 4 stumimus. Žodžiu, manau, kad su pirmuoju gimdymų patyriau debiutantės sėkmę 😍
Marima parašė:
Na ką mamytės, tie aprašyti mano skausmai, pasirodo buvo kuo normaliau šį sąrėmiai. Nesusureguliavo namuose iki galo, buvo + - 6-8 minutės. Rimtesni d prasidėjo api…
OMG!! Kad man kas sitaip! Tikrai jau debiutantes sekme! Arba labai pakanti skausmui esate
bet kokiu atveju, dideliausi sveikinimai Jums! Aukit dickes! 🥰😘💐
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai