Vikaledi parašė:
Na manau kekviena gine skirtingai ,manoji sketiklį naudojo ir tokį kaip pagaliuką
Oho net sketiklį. Man tiesiog liepė nusismaukti kelnaites ir atsigulti šonu ant kušetes. Viskas. Paėmė per pora s. Nieko net nepajutau
Vikaledi parašė:
Na manau kekviena gine skirtingai ,manoji sketiklį naudojo ir tokį kaip pagaliuką
Oho net sketiklį. Man tiesiog liepė nusismaukti kelnaites ir atsigulti šonu ant kušetes. Viskas. Paėmė per pora s. Nieko net nepajutau
Vikaledi parašė:
Hm...🤔 Jokio sketiklio nenaudojo ir net nekiso nieko. Kaip skirtingai tikrai... Dabar prisigalvosiu gal blogai paeme 😁
Gelmine parašė:
Oho net sketiklį. Man tiesiog liepė nusismaukti kelnaites ir atsigulti šonu ant kušetes. Viskas. Paėmė per pora s. Nieko net nepajutau![]()
Na kaip mano ginė aiskina nuo lytinių lūpų išvis imami mėginiai netikslingi ,nes yra sąlytis su kitom išskyrom kurių nėštumo metu gausu ,net kada slapimo mėgini pagal ją imu atrodo kaip iš filmo CSI Miami 😂 ,manau čia nuo daktaro priklauso ,kekviena savo techniką turi
dubleS parašė:
O kažin šiaip suėjus terminui kai paguldo į ligoninę, ten žiūri echoskopu leliuką? Manau vis tiek turėtų. Nes man paskutinis echo buvo tik 30sav tai labai įdomu kai…
Man siandien terminas, atvaziavau i ligonine pasitikrint, tai paziurejo gimdos kakleli, tonusus ir viskas. Irgi tikejausi echo, bet nedare. Pagulde, nes jau kazkas po truputi vyksta, tai gal ir eco padarys veliau
Man taip pat echo paskutinis pries pora menesiu buvo darytas, ir tai tik del to, kad ligoninej atsiduriau. Siaip net dabar pasiskundus, kad gal man cia vandenys teka pamazu, gine tiesiog liepe pakoset ir vizualiai pasiziurejo ar neisbego nieks
nei vandenu kiekio matavo, nei ka...kaklelio isvis nei syki netikrino. O kai paskaitau, kad kitoms vis svori/ugi ir visus rodiklius patikrina, tai pasidaro baisu, kad neprieziuroj tokioj esu.
Oj, merginos, man kažkas vyksta. Prasidėjo apie 14 valandą žiauriai suskausta nugarą (apačią, bet pilvo neskauda ir nepasakyčiau, kad jis kažkaip labai ypatingai sukietėtų, gal šiek tiek kietesnis) ir atrodo, kad apsiš.... (iš pradžių galvojau, kad tipo vidurius suka, bet dabar matau, kad ne), bet kas kart užėjus skausmui noriu į tualetą, bet skausmas toks kad kai užeina, net kvėpuoti sunku ir tokia banga: pradeda palengva, pasiekia piką ir atleidžia, trunka apie 1 min. Viskas vyksta labai nereguliariai, kas 36, 20, 7, 15 min, intervalai kažkaip proporcingai nemažėja, yra įvairūs (dažnai pajuntu, kai pasijudinu). Eisiu į dušą, žiūrėsiu, kas bus. Kaip suprantu, jeigu reguliarumo nėra, tai į ligoninę dar lėkt neskubėt ir čia tokie stiprūs gali būt paruošiamieji? Blemba, įdomi diena....
ryt planinis vizitas pas gydytoją
dubleS parašė:
Na man tai irgi nepatiko tas paėmimas tepinėlio, nes ten ne pagaliukas, o pagalys jaučiu buvo. Ir dar ten su rankom ji kažką padarė, kad būtų lengviau įkišt... Nu ž…
Kaip jum ten darė jį kažin. Nieko nejutau visiskai. Paliete kažkur ten ir tiek
Marima parašė:
Oj, merginos, man kažkas vyksta. Prasidėjo apie 14 valandą žiauriai suskausta nugarą (apačią, bet pilvo neskauda ir nepasakyčiau, kad jis kažkaip labai ypatingai su…
Na kaip jums? Ar dažnėja?
Marima parašė:
Oj, merginos, man kažkas vyksta. Prasidėjo apie 14 valandą žiauriai suskausta nugarą (apačią, bet pilvo neskauda ir nepasakyčiau, kad jis kažkaip labai ypatingai su…
Tai matyt jau viskas, padaznes, kaip ir laikas
Eglle parašė:
Na kaip jums? Ar dažnėja?
Ne, pastebėjau, kad skauda, kai pasijudinu ir turbūt tuo metu gimda susitraukia. Tačiau po dušo nepraėjo skausmas, tai nežinau, kas čia vyksta...bet laaabai skaudžiai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai