2022.05.10 13:39 (prieš 3 m.)
debesujura parašė:
Na man pačiai nėra malonu, kai šalia manęs kas nors snargliuojasi ir tikrai nesigilinu ar ten skaidriai ar geltonai. Sloga irgi gali puikiai prikibti. Tai aš tos nu…
As buvau kategoriskos nuomones,kad jei ciut slogyte,tai jokiu budu ne ne ne,i jokius darzelius, niekur🙈
Kai turejau ta prabanga - noriu leidziu, noriu ne, tai beveik 100 proc ir laikiausi, tada pradejau stebet savo vaika ir kaip jis jauciasi - sloga kai ciut slapuoja nosis ir atejus is salto i karsta isbega - nera sloga - vaikas jauciasi gerai, per diena kelis sykius issipucia nosi - tai kam ji toki laikyt namie?
Aisku, pas mus buvo bedu su adenoidais, tai yra beveik nuolatine nesibaigianti tokia skaidri slapuojanti sloga. Dabar issioperavom, gal nebeliks sios bedos,bet ka norejau pasakyti ir paantrinti, kad sloga slogai nelygu.
Neturiu prabangos vos pamacius skaidria slogyte,neleist i darzeli, daznu atveju tuo ir pasibaigdavo, tai yra nesikomplikuodavo i zalius ar geltonus snarglius.
As nekalbu apie temperaturas,zalias slogas ar bronchitini kosuli, bet kai realiai yra sveikas vaikas,tai kam ji izoliuot? Be to kitaip imunitetas nesusikurs..
Beja del kosulio - aisku apsimesti,kad oj tik db taip nusikosejai, jau itartinai atrodo, bet kosulys gali testis ir menesi po ligos, jei gydytoja leidzia,tai irgi vedu su kosuliu po ligos, nes mano vaikas jau nieko neuzkres,jam tik reikia issikoseti.
Ir pabaigai, jei as leidziu sakykim beveik sveika,kiti leidzia sergancius ir to as nepakeisiu,kad ir kaip noreciau,todel reikia prisitaikyti ir geriau stiprinti imuniteta, pasikrauti gerom emocijom ir neieskot kaltu🤭