Apelsinass parašė:
Kažkaip nepagalvojau, reikės ir man įlįsti į kitas grupes 😃
Gali neblogu patarimu rasti😁vis del to platesne auditorija gaunasi😁
Apelsinass parašė:
Kažkaip nepagalvojau, reikės ir man įlįsti į kitas grupes 😃
Gali neblogu patarimu rasti😁vis del to platesne auditorija gaunasi😁
Peleda3 parašė:
Na siaip kiekvienai skirtingai😊 priklauso kiek svorio priaugsi,koks leliukas uzaugs,gal ir nebus labai didelis pilvukas,vienoms pilvukas buna lb didelis,bet leliuka…
Svorio irgi numeciau,matysim rugsejo menesi ka rodys😁nes kazkaip mano ir poliklinikos svarstykles skirtingai rodo😁
Aš pilną buvau visada nuo paskutinių mmm numeciau jau 7.5 kg pilvas 8 sav buvo didesnis nei dabar nes nebepucia pilvo dujos issivaiksciojo o pilvo nėščiosios nesimato. Tikiuosi kad bus kaip su trečiu kad tik gale islys pilvas ir mano nugara trumpesni laikotarpį tekentes.
As isidarbinau... Tikriausiai isprotejau as😆 bet kazkaip namie visa laika sedeti ir i keturias sienas ziureti nesinorejo... Pilvas po truputi dideja, nzn kiek laiko pavyks nuslepti... Rytais kai anksti pradejau keltis baisiai pykinti pradejo... Odarbe visa diena prie zemes traukia... Gal patarimu turit kaip energijos darbe igauti😁
Muere parašė:
As isidarbinau... Tikriausiai isprotejau as😆 bet kazkaip namie visa laika sedeti ir i keturias sienas ziureti nesinorejo... Pilvas po truputi dideja, nzn kiek laiko…
Man tik sotumas padeda išgyventi darbo dieną. Kitaip šakės.
Muere parašė:
As isidarbinau... Tikriausiai isprotejau as😆 bet kazkaip namie visa laika sedeti ir i keturias sienas ziureti nesinorejo... Pilvas po truputi dideja, nzn kiek laiko…
O Lietuvoje isidarbinote? Nesakete kad laukiates?
Nes as kai bandau isidarbint tai pstoviai sakau, kad siuo metu laukiuosi tai is karto atsipraso ir sako, kad sorry🤦🏼♀️
Greta_aa parašė:
O Lietuvoje isidarbinote? Nesakete kad laukiates?
Nes as kai bandau isidarbint tai pstoviai sakau, kad siuo metu laukiuosi tai is ka…
Ne Lt, man net uzsenietiskas gyventoju informacijos biuras patare nesakyti, nes neprivalau... As is vis turejus du persileidimus tai tikrai neplanuoju nepazistams skelbtis kad laukiuosi jei net ne visi artimieji zino... Nes tai asmeninis reikalas. Lt jei jus darbinaties as irgi nesakyciau... Isidarbinat nunesat paskui pazyma kad nescia ir jie negali atleisti... Aisku jeigu jau jums matosi gali buti sunku nuslepti... O jei atleis tai tegul moka keliu menesiu kompensacija... Nu man tikrai bus nepatogu cia pasakyti bet ne as viena ir ne paskutine... Reikia labiau ziuretis del saves o ne del kitu... Nors karta savanaudiskai pasielgti...
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai