Pilo parašė:
Aš turiu dėl gresincio persileidimo nuo 8sav
Ar dare jau jums vvt? Jei taip, kaip sekesi procedura, kokia savijauta po jos?
Pilo parašė:
Aš turiu dėl gresincio persileidimo nuo 8sav
Betelgeize parašė:
Antradienį darys
Pilo parašė:
Antradienį darys
Jei nesunku, parasykit kaip seksis. Man 2dieni turi buti prisca atsakymas. Nipta dariausi - geras, genetinis echo geras, bet galvoju, jei prisca bus bloga, darysiuos ir as vvt
Karolina0209 parašė:
As siandien pati sau pasiskyriau pasimatyma su lelium. Kazkaip geriu tuos vaistus skydliaukes, sirdis permusa kartais taip, kad net matosi. Pasiskambinau savo gydyt…
Man taip buvo, tai kai permuša galimai perdozavimas vaistų (per didelė dozė tiroksino). Patarčiau išsitirti TTH :/
Karolina0209 parašė:
As siandien pati sau pasiskyriau pasimatyma su lelium. Kazkaip geriu tuos vaistus skydliaukes, sirdis permusa kartais taip, kad net matosi. Pasiskambinau savo gydyt…
Gal jau issityret, nezinau. Reiktu pasitikrinti tth ir ft3 ar ft4, gal per didele tiroksino doze. Man dar permusa, nes didele norma geriu, kai kavos isgeriu. Bet kadangi tth koncentracija ideali kraujyje, tai mazinti negaliu tiroksino, gavau kavos atsisakyti. Nes kitaip is tiesu kalatoja, kad baisu.
Anitsujja parašė:
Man taip buvo, tai kai permuša galimai perdozavimas vaistų (per didelė dozė tiroksino). Patarčiau išsitirti TTH :/
Aš tiroksino negeriu. Geriu metizoli. Pas mus greiciausiai skirtingos problemos skydliaukės, pas mane hipertiroze. TTH pirma karta pasitikrinus buvo 0,008, po dvieju savaiciu pagerus propicili pakilo iki 0,01. Bet geriant propicili buvo praeje permusimai. Po to vaistus pakeite I metizoli, nuo jo kasytis pradejau 🤦♀️ Ir vel grizo permusimai. Pirmadieni eisiu pas kita endokrinologe, ziuresiu ka ji pasakys.
himimi parašė:
Gal jau issityret, nezinau. Reiktu pasitikrinti tth ir ft3 ar ft4, gal per didele tiroksino doze. Man dar permusa, nes didele norma geriu, kai kavos isgeriu. Bet ka…
FT3 ir FT4 is pradziu buvo siek tiek nenormoj, Po dvieju savaiciu vaistu viskas normoj. Tik TTH per zemas.
Karolina0209 parašė:
FT3 ir FT4 is pradziu buvo siek tiek nenormoj, Po dvieju savaiciu vaistu viskas normoj. Tik TTH per zemas.
jums priešinga diagnozė, tai vaistais irgi manau turėtų slopinti skydliaukės veiklą, o jūs lt? pas gerą endo lankotės? pamėginkit su kita endo pasikonsultuoti, bet vistiek patariu atsisakyti papildomo kofeino, nes jis padidina dar labiau permušimus,
himimi parašė:
jums priešinga diagnozė, tai vaistais irgi manau turėtų slopinti skydliaukės veiklą, o jūs lt? pas gerą endo lankotės? pamėginkit su kita endo pasikonsultuoti, bet …
Taip, vaistas slopina skydliaukes veikla. Einu privaciai, gydytoja jauna. Pirmadieni keliausiu pas Krasauskiene. Ziuresiu ka ji pasakys. Nes siaip jauciuosi kaip ir gerai. Jei ne tie permusimai ir aukstas pulsas rytais.
Karolina0209 parašė:
Taip, vaistas slopina skydliaukes veikla. Einu privaciai, gydytoja jauna. Pirmadieni keliausiu pas Krasauskiene. Ziuresiu ka ji pasakys. Nes siaip jauciuosi kaip ir…
Tai turbut metizolio doze didint reik, bet aisku pirmiausia issitirt skydliaukes hormonus.
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai