Karolina0209 parašė:
Aš šiandien pas savo gydytoja pagaliau buvau. Pasižiūrėjo kaklelį vaginaliniu echo.
Kaip smagu girdeti, šaunu kad viskas gerai 🙂👍
Karolina0209 parašė:
Aš šiandien pas savo gydytoja pagaliau buvau. Pasižiūrėjo kaklelį vaginaliniu echo.
Issi parašė:
Fantastika!🥳 dabar galesit atsipalaiduot🙂
Bet kas per nekompetencija gydytojos tai wow😳
Aš irgi stebiuosi, kaip tokios dar dirba. Siaubas.
Šypsena2021 parašė:
Toookia laiminga esu. Kiek mums mamoms reikia- kad vaikai butų sveiki ir laimingi. Atrodo, akmuo nuo širdies nukrito.
Karolina0209 parašė:
As pagalvojau kd jums is tos privacios klinikos reiktu reikalaut atgal pinigu uz nekokybiskai suteikta pslauga ir isvis uz sukelta nerima. Parasykit kur ir pas ka ejot?
Mada2 parašė:
As pagalvojau kd jums is tos privacios klinikos reiktu reikalaut atgal pinigu uz nekokybiskai suteikta pslauga ir isvis uz sukelta nerima. Parasykit kur ir pas ka e…
Buvau Kaune Kardiolitoj pas Ingrida Zlatkiene. Ten jau paskaičius atsiliepimus kaip ir viskas aišku turėtų būti. 🙈
Man dabar 28 + 5, ir paskutiniu metu jau taip nugaros apacia maudzia ir pilvo, gal zemai sedi ir spaudzia pusle. Atrodo jau ir nakti niekaip nepatogu miegoti, skauda nugara. Ar jus irgi jauciat maudima skausma nugaros apacioje? Cia jau turbut taip ir bus, kai pilvas vis dideja 😬😬
Vvaida parašė:
Sveikos mamytes, gal jau yra išėjusiu į dekreto atostogas? Ar gavote išmokas jau?
Sveiki. Išėjau 24dieną. Supildžiau iš karto sodroje, jau vakar 25d.gavau žinutę kiek paskaičiavo. Pinigėliai parašyta, kad per 17dienų turėtų įkristi. Tai laukiu
rutkav parašė:
Sveiki. Išėjau 24dieną. Supildžiau iš karto sodroje, jau vakar 25d.gavau žinutę kiek paskaičiavo. Pinigėliai parašyta, kad per 17dienų turėtų įkristi. Tai laukiu :)…
O kaio greitai 🤗
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2021-m-rugpjutinukai
22 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
Laikykites 🫂