Giliux parašė:
Esat kuri nors šioje grupėje ?![]()
Esu
Giliux parašė:
Esu
rasarasyte123 parašė:
Ir ką darote,kokius lasiukus naudojate kad sau palengvintumėte... ?
Naudojų purškiamus vaistus į nosį, stengiuosi nepiknaudžiauti per diena pasipurškiu tik vieną kartą, visu kitu metu bandau kažkaip ištverti 🤗
rasarasyte123 parašė:
O yra gal, kurią nors vargina užgulusi nosis dar prie visos" malonumų puokštės"? Man trečias nėštumas ir su visais turėjau šį malonumą. Su vyru žvengiam,kad fūra…
Taaaaip. Su pirmu nėštumu taip buvo. Be purskalu niekaip 🤦♀️ Dabar kažkaip galima kentėt.
Vemiant sloga dingsta 😁🙈
rasarasyte123 parašė:
O yra gal, kurią nors vargina užgulusi nosis dar prie visos" malonumų puokštės"? Man trečias nėštumas ir su visais turėjau šį malonumą. Su vyru žvengiam,kad fūra…
Aš jūros vandeniu praskalauju karts nuo karto ir palengvėja 😊 kadangi nevėmiau, jau nebeik niekad nebepykina, nieko neskauda ir neteplioja, tai bijau net skųstis ta užgulusia nosim, ir taip jau nuskilo 😅
rugpjūčio2 parašė:
Aš jūros vandeniu praskalauju karts nuo karto ir palengvėja 😊 kadangi nevėmiau, jau nebeik niekad nebepykina, nieko neskauda ir neteplioja, tai bijau net skųstis ta…
Tai jau tikrai 😊 baltas pavydas 🙈
Giliux parašė:
Ne
Venanta parašė:
Ar yra cia tokiu kuriu beveik visai nepykina? na i savaite karta, bet be vemimo?
Aš tokia esu mane nepykino per visus nėštumus kartais tik šleikštulys užeina bet greit ir praeina. Džiaugiuosi kad galiu viską valgyti 😀🙂
Karolina0209 parašė:
Tai jau tikrai 😊 baltas pavydas 🙈
Atsiimsiu turbūt po gimdymo 😅
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai