Klasioke parašė:
Sveiki, o sakykit jūs jausdavot ką nors kai tas kaklelis trumpėjo? Ar būdavo koks diskomforto jausmas? 🤔
Visai nieko 😔 net kai veres man neskaudejo..
Klasioke parašė:
Sveiki, o sakykit jūs jausdavot ką nors kai tas kaklelis trumpėjo? Ar būdavo koks diskomforto jausmas? 🤔
bombo parašė:
Pradzioj sake negalima dabar jau galima ? aplamai nestumo metu skiepai nerekomenduojami yra ,po skiepo simptomai kokie buna karsciavimas ir t.t zinoma ne vsiems be…
Juk vyksta tyrimai ivairus,tai normalu,kad rekomendacijos keiciasi. Plius sakydama,kad pfizer ar moderna vakcina tampa saugios,pridejau,kad nestumo metu pati vis tiek neiskiepyciau,nes man info per mazai dar. Ir klystate,nestumo metu yra rekomenduojamu skiepu - gripo,kokliuso.
Snieguolė parašė:
Kalbėjau ir aš su gyd nesenai, tai sakė, kad būna vienom lb skauda, kitom visai nieko.. Važiuosiu aš šiandien vakare kad pamatuotų, nes antrą dieną keistą jausmą jaučiu, skausmo jokio, bet diskomfortas toks, lyg spaudimas, lyg kamštis koks būtų..tuo labiau kad neštumas taip pat ne iš lengvųjų..Atsarga gėdos nedaro, dar jūsų istoriją paskaičiau, galvoju paklausiu ar jautėt ką nors. Na svarbiausia dabar jums viskas gerai ❤️
Klasioke parašė:
Kalbėjau ir aš su gyd nesenai, tai sakė, kad būna vienom lb skauda, kitom visai nieko.. Važiuosiu aš šiandien vakare kad pamatuotų, nes antrą dieną keistą jausmą ja…
As labai tikiuos kad ir jums viskas bus ok.
Praneskit ka sake 🙏😘
Sveikos. Šiandien buvau echoskopijoj ir rado golfo kamuoliuką širdelėje. Siunčia į santariškes tyrimams. Sakė, kad greičiausiai nieko blogo nėra, kad išnyks savaime, bet galima širdies yda. Dar, čia vienas iš Dauno sindromo požymių. Nors dariausi NIPT Ir viskas buvo gerai. Visą kitą echo matė, kad gerai. Gal kam yra nustatyta?
Kšanina parašė:
Sveikos. Šiandien buvau echoskopijoj ir rado golfo kamuoliuką širdelėje. Siunčia į santariškes tyrimams. Sakė, kad greičiausiai nieko blogo nėra, kad išnyks savaime…
Mano beibiui irgi yra, bet genetikė Eglė niekur nesiuntė, sakė kadangi visi matmenys geri, tai jokios rizikos nėra
Kšanina parašė:
Sveikos. Šiandien buvau echoskopijoj ir rado golfo kamuoliuką širdelėje. Siunčia į santariškes tyrimams. Sakė, kad greičiausiai nieko blogo nėra, kad išnyks savaime…
Ir pas maniškį matė, bet visi kiti dalykai atitinka, tai sakė norma.
kaitrele parašė:
O Jus kiekviena diena jauciate judesiukus? Kita savaite tik varysiu pas genetike antram echo didziajam, tai labai laukiu kaip ten mano mazuliukas laikosi, nes nemac…
Jaučiu kasdien, tik vieną dieną būna intensyvesni judesiai, o kitądien labai trumpi ir vos jaučiami. Kolkas gydytoja sakė, kad tai visiškai normalu, nes turi daug vietos vartaliotis kaip papuola 😊
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai